Меню

Избрани новини

Клюкарник

Контра удар - Вергов съди Диана, тя покани всички на делото

Актрисата се оплака, че е била бита на снимките на "Откраднат живот".

Скандалът между Диана Димитрова и Юлиан Вергов се разгаря с нова сила, след като стана ясно, че този път той е завел дело за обида.

Заседанието е насрочено за 14-ти декември, четвъртък от 16:45ч. в съдебната зала на Софийски районен съд, 20 – ти наказателен състав, гр. София, бул. „Ген. М. Д. Скобелев" № 23, обяви Димитрова и призова всички, които имат желание да отидат в залата.

Тя самата ще бъде там, макар че присъствието й не е задължително.

По това време миналата година актрисата показа свои снимки посинена и разказа във Фейсбук, че преди 5 години е била бита и ритана от свой колега по време на работа. По късно стана ясно, че побоят е станал по време на снимането на сериала "Откраднат живот", а без да назове името му Димитрова подсказа, че става дума за Вергов.

Думите й бяха потвърдени от част от екипа, сред които Михаил Чехларов - реквизитор, Грета Манчева - главен художник грим, Стефан Геков - 2-ри асистент камера, Даниел Емарт - сет дресър, Дилян Иванов - 2-ри асистент камера, Владимир Ковачев - гардеробиер, Йоана Попова - гардеробиер, Светлозар Петров - реквизитор. В сегашния си пост във Фейсбук Димитрова специално им благодари.

Прокуратурата обаче отказа да заведе дело, а според жертвата - това се случва заради изтекла давност. "Тази давност е в размер на три години и е изтекла през 2020 г. Ако прокурорът считаше, че насилникът е невинен, щеше да откаже образуване на досъдебно производство на друго основание, а именно – чл.24, ал.1, т.1 НПК – деянието не е извършено или не съставлява престъпление.

"Скъпи хора, прокурорът не приема, че насилникът е невинен, а че не може да бъде преследван от закона поради изтекла давност", уточнява актрисата.

Освен това, тогава защитата на Вергов показа списък с 30 подписа на служители, които отричат твърденията на Диана. Тя от своя страна извади списъка с работниците на снимачната площадка във въпросния ден, оказва се че голяма част от подписалите се, не са били на работа.

"Бях решена да предприема мерки заради официалното (единствено писмено) изявление на насилника, в което умишлено изманипулира обществото и с намеци склони да мисли, че съм се държала непристойно.

Изявление, което причини огромни щети върху името ми и измести фокуса за насилието, а жълтата медия развихри въображението си до висоти. Но след намесата на моите колеги на 28-ми март реших, че няма смисъл допълнително да разстройвам родителите си, най-вече майка ми и да се ангажирам повече, защото цяла България разбра, че съм била насилена, а насилникът се опитва да го прикрие.

А хората и приятелите ми знаят какъв човек съм и нямаше нужда да изброявам добрините и каузите свързани с деца, в които съм участвала. Но насилникът е решен на всяка цена да продължава с обществената манипулация и е пуснал тъжба в съда за обида, заради мой фейсбук статус.

Да, за обида след почти година. Доколкото може да има нещо забавно в цялата тази унизителна и мъчителна за мен история е, че насилникът не се чувства невинен, а обиден! Защото ако се чувстваше невинен, щеше да е завел досега дело срещу мен за набеждаване в престъпление", казва още Димитрова.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати