Меню

Избрани новини

Клюкарник

Силни думи - Диана Димитрова попиля псевдо патриота Костадин Костадинов! (видео)

„Уви, когато си едноклетъчна амеба, възприятията се свеждат единствено до насилие.“

 

Диана Димитрова никога не се е притеснявала да изрази мнението и гражданската си позиция, дори когато става въпрос за политици въоръжени с армия от тролове.

 

А по въпроси свързани с театъра, културата и изкуството, където и самата тя се изявява основно, рисуващата актриса може да бъде болезнено пряма.

 

Наскоро в Инстаграм профила си Диана публично заклейми действията на "Възраждане", и подкокоросаните техни симпатизанти, които грубо погазиха човешки права и възпрепятстваха достъпа до прожекция на филм, за който твърдят, че е с хомосексуален подтекст.

 

Новите „възрожденци“ гръмко обявиха, че се борят срещу „пропагандата на педофилия и хомосексуализъм, както сред деца, така и сред възрастни“.

 

"Kато човек, който създава изкуство, като гражданин на Република България, като човек, който приема различията на хората и желаещ да се нарече "европеец", съм омерзена от вчерашната акция на симпатизанти на "Възраждане", започва поста на Димитрова в мрежата.

 

И продължава така:

"Заплахи, грозни думи, и разбира се през това време милицията спинка. Никога досега не съм изразявала мнение конкретно, но ниското чело и вторачения поглед на вожда им, меко казано ме притесняват и асоциациите в главата ми започват да се появяват.“.

 

За разлика от хората, които се обявяват против филмовата творба, Диана е изгледала лентата и не намира нищо обезпокоително – напротив:

 

„Направих си труда, преди два часа да гледам този ''скандален'' филм, точно заради тази акция. Аз съм доста директна и ще кажа, че това е един от най-смислените филми, които съм гледала. Един от най-дълбоките филми, които съм гледала. И Ви го препоръчвам. Имам и лична история, която се припокрива със сюжета на филма.

 


Когато живеех в Кайнарджа, мое приятелче, едва в трети клас, се обеси на моста в селото. Защото, беше направил малка вересия в магазина. За сладолед и вафли и майка му го преби. Тоест, тя го пребиваше системно. Тошко беше доста развит умствено за трети клас, чувствителен и различен. Не беше гей, харесваше ме. Беше различен. Та, видяла съм някакви части от този сценарий в живота си...

Сори, пичове, можете да си избръснете малкия черен мустак, защото центъра на филма, не е изобщо КОНКРЕТНО за гейовете. Той е за нещо много по-голямо.

 

 Уви, когато си едноклетъчна амеба, възприятията се свеждат единствено до насилие. Аз съм сигурна, че тези хора, дори не са го гледали... Но повече ме побиват тръпки, че това поведение се толерира.", завършва притеснената от бездействието на органите на реда и закона артистка.

 

Припомняме, че по безпардонно арогантен начин, организирани членове и симпатизанти на „Възраждане“ попречиха на мирни граждани и данъкоплатци да влязат на прожекция на филма „Близо“ в София, а акциите им се повториха и в Пловдив и Варна, като за целта бяха използвани основно радикализирани футболни ултраси и лица от крими контингента.

 

При т.нар. си „протести“, те крещят, обиждат и хвърлят предмети по желаещите да влязат на прожекцията. През това време основното занимание на блюстителите на реда е да бездействат.

 

Дали пък Костадинов не забравя, че партийната му субсидия е формирана от данъците на гражданите, включително и на тези, които неговите гамени обиждат и ругаят?!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза