Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бърз и яростен! Асистентка обвини Вин Дизел в секстормоз

Инцидентът датира от преди 13 години

 

Актьорът Вин Дизел е поредната холивудска звезда, сдобил се с обвинения в сексуален тормоз.


Бивша асистентка на Дизел го съди, като твърди в дело, заведено в четвъртък в Лос Анджелис, че е била нападната, докато е работила по филма "Fast Five".

Аста Йонасон обвини Дизел, сестра му Саманта Винсънт и тяхната компания One Race Productions в дискриминация и неправомерно прекратяване на договора й, защото са я уволнили след предполагаемото сексуално насилие, съобщава "Fox News".

 

Йонасон твърди за Вин Дизел, че я "сграбчил насила, опипал гърдите й и я целунал" в хотелски апартамент в Атланта. "Вин Дизел пренебрегна ясните изявления на г-жа Йонасон за несъгласие със сексуалните му посегателства", се твърди в делото.

Ищцата казва, че е била наета от One Race Productions през септември 2010 г. като асистент, работещ директно със звездата от "Бързи и яростни".

 

 

Първата й задача била да работи по филма "Fast Five", като сред задълженията й е да организира партита и кетъринг за Дизел. Едно от изискванията за работа включвало "да стои в непосредствена физическа близост с Вин Дизел, когато той е на партита без дългогодишната си приятелка, с която имат деца, защото, както той обясни, това би му осигурило прикритие, ако бъде заснет с друга жена".

Йонасон твърди, че точно на едно от въпросните партита се случило и предполагаемото сексуално нападение.

 

След като гостите напуснали апартамента "Вин Дизел насила сграбчи г-жа Йонасон, опипа гърдите й и я целуна". В един момент Дизел "я притиснал към стената с тялото си и сграбчил ръката на г-жа Йонасон и я поставил върху еректиралия си пенис. Отвратена от това, че е принудена да докосне пениса му, г-жа Йонасон моментално отдръпнала ръката си и отново устно му отказала. Тя твърди, че Дизел пренебрегнал молбите й, след което "започнал да мастурбира", докато я държи прикована до стената.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати