Меню

Избрани новини

Клюкарник

И Луиза Григорова сред жертвите на прокурорския син от Перник (видео)

Васил Михайлов повалил баща й с един удар

 

19-годишният пернишки бабаит Васил Михайлов, син на прокурор Бисер Михайлов, изпратил в нокаут с един удар бащата на актрисата Луиза Григорова Красимир Григоров. Случката се разиграла по време на абитуриентските балове в Перник на пешеходна пътека.

 

Васил бил сред абитуриентите, бащата на актрисата зад него на улицата. В един момент младежът се обърнал, приближил се и му ударил едно кроше. Мъжът паднал на пешеходната пътека.

 

Това разказа в Софийския районен съд 25-годишният Никълъс Тодоров, който заедно с приятелката си Белослава Йорданова, са частни обвинители по делото, защото са сред жертвите на агресивния Васил. Младежът, за когото законите и човешкото достойнство са незначителни е подсъдим за побой и закани за убийство.

 

Във вторник за първи път на процеса, който очаква начало от пролетта, дойдоха освен двама от пострадалите и шестима свидетели. Четирима от тях бяха доведени принудително.

 

Ударът, нанесен на Красимир Григоров, бил заснет на видео както повечето изцепки на Васил. Самият Никълъс бил виждал 5-6 клипа, които той описа пред съда. На друг се виждало как Васил удря полицай.

 

 

Той се разпространяваше и в социалните мрежи преди година и половина и на него се чуваше как, докато мъж удря друг и го пита: „Ти полицайче ли си?“ - (виж видеото тук).

 

Никълъс Тодоров описа и трети клип. На него на младеж със свалени гащи му се нанасяли удари по задните части. Чувало се Васил да казва: “Брат, искам да ти се измоча (изпикая) на главата, ама нямам капка”.

 

При изричането на тази реплика се намеси и Васил, който е активен и задава въпроси, пише 24 часа.

 

Ако съм го казал аз, щеше да е измочам”, внесе яснота той. Според обвинението боят над Никълъс бил в ранните часове на 9 април м.г. на детска площадка, известна като Жирафа, в центъра на Перник.

 

Васил го повикал по телефона, за да се разберат, защото Никълъс бил нарекъл гаджето му Боряна “тая”. В момента прокурорският син е в ареста в Кюстендил по обвинение, че точно тя е била заплашена с убийство от него. До лятото на тази година двамата още бяха гаджета. Боряна е и свидетел по дело срещу Никълъс за престъпна група за разпространение на наркотици.

 

Още щом Никълъс с приятелката пристигнали на срещата, Васил започнал да го удря по главата с юмруци, повалил го на земята. Според Никълъс нанесъл му над 100 удара.

 

От кроше на Васил бил повален и 33-годишният Мартин Карамфилов, но през ноември 2021 г. в заведение в Перник. Той не е оплаквал в полицията, защото не помнел какво е станало. Причината за боя, била, че един от приятелите на Мартин хванал за ръката гаджето на прокурорския син. Според Васил не било за ръката, а за тялото.

 

Чичото на младежа, също Васил Михайлов, обясни извън залата, че често за агресията племенникът му бил предизвикван.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза