Меню

Избрани новини

Звездите

Холивудският актьор Джейми Фокс e обвинен в секстормоз

Той нашумя с главната ролята в „Джанго без окови“

 

Американският актьор и звезда от филма "Джанго без окови" Джейми Фокс е бил обвинен в тормоз, пише Fox News.

Предполагаема жертва е завела дело срещу носителя на Оскар, твърдейки, че инцидентът е станал в нощта на 27 август 2015 г. Според нея тя и нейна приятелка били в ресторант, където момичетата забелязали артиста и поискали да се снимат с него.

 

Фокс, който „изглеждаше пиян“, се съгласи, след което отведе предполагаемата жертва в уединено място и започна да пъха ръцете си под дрехите й без разрешение. Тя добави, че охраната на актьора е наблюдавала случващото се, но не се е намесила.

 

Ищецът отбеляза, че в резултат на инцидента е претърпяла „физически и емоционални наранявания, безпокойство, неудобство и икономическа загуба“. Предполагаемата жертва поиска да й бъде изплатено морално обезщетение за нанесените вреди.

 

Според Deadline , Джейми Фокс напълно отрича всички обвинения в сексуално насилие.

 

"Предполагаемият инцидент никога не се е случил. Същият човек заведе почти идентично дело в Бруклин през 2020 г. Делото беше прекратено малко след това", каза представител на актьора в четвъртък.

 

"Тези твърдения не са по-жизнеспособни днес, отколкото бяха тогава. Ние сме уверени, че ще бъдат отхвърлени отново. И след като това се случи, Фокс възнамерява да заведе обратен иск за злонамереност срещу това лице и нейните адвокати за повторно завеждане на този неоснователен иск.".

 

През 2005 г. Джейми Фокс печели Оскар за ролята си на Рей Чарлз във филма Рей, освен това, той участва в такива филми като "Джанго без окови", "Спайдърмен", "Kingdom", "Project Power" и много други.

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза