Меню

Избрани новини

Звездите

Стивън Тайлър отново е обвинен в сексуално насилие!

Случило се през 1975 година

 

В съда срещу Тайлър е подадена жалба от Жана Белино, която твърди, че е била нападната от вокалиста на Aerosmith два пъти през 1975 г., когато е била на 17 години.

Делото е заведено във Върховния съд на щата Ню Йорк от Жана Белино.

В документите се твърди, че докато е работила като модел в Манхатън, приятелка им е уредила среща с рок групата след модно ревю. Тайлър я е нападнал сексуално два пъти този ден.

Първият инцидент се случил по време на разходка, когато се твърди, че Тайлър я принудил да влезе в телефонна кабина, "дърпаше ме" и ме "опипваше" - казва Белино "Аз се съпротивлявах и се борех в опит да се освободя, но Тайлър не ме пускаше“, твърди моделът. Членовете на групата и другите, които ги придружавали, „гледаха, смееха се и не се намесиха“, се казва в документите.

Вторият епизод се разиграл в бара на хотела. Според модела, Тайлър я притиснал до стената и започнал да симулира секс.

Тя казва, че се е "съпротивлявала и го е дърпала за косата". Тайлър я повикал в стаята си, но тя успяла да се освободи и да избяга, уплашена и разплакана.

Според Жана Белино тя е изпитала „тежко и необратимо емоционално страдание“.

Тайлър все още не е коментирал обвиненията, отправени от модела и заведеното срещу него дело. 

 

 

Въпреки че предполагаемите инциденти са се случили преди повече от половин век, в делото се твърди, че Белино „е претърпяла и ще продължи да страда от силна психическа и физическа болка, тежък и постоянен емоционален стрес, физически прояви на емоционален стрес, смущение, унижение и психологическа травма. "

Документът също така отбелязва, че тя е била "хоспитализирана и лекувана в резултат на инцидента" и все още приема лекарства, "за да се справи със сексуалното насилие".

Това не е първият път, когато Тайлър е обвинен в сексуално насилие. По-рано друга жена - Джулия Мисли, отправи подобни обвинения. Според нея Тайлър е имал незаконна сексуална връзка с нея, когато е била още тийнейджърка.

В нейния иск се казва, че Тайлър е използвал статуса си на развлекателна звезда, за да „се грижи, манипулира, експлоатира и сексуално малтретира“. Той дори убеди родителите на Мисли да му позволят да стане неин законен настойник, за да може да я транспортира през държавните граници без страх от арест.

Вокалистът на Aerosmith отрече обвиненията.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати