Меню

Избрани новини

Звездите

Берлинската прокуратура прекрати разследването срещу Тил Линдеман

Обвиненията бяха възбудени по свидетелства на трети лица

 

Прокуратурата в Берлин прекрати разследването срещу фронтмена на групата Rammstein (Рамщайн), съобщава германският вестник Berliner Zeitung. 

 

Тежките обвинения срещу немския рок музикант Тил Линдеман не доведоха до никакви последствия след прекратяването на производството.

 

Припомняме, че Тил Линдеман тази година беше многократно обвинен в сексуално насилие. Разследването срещу него е образувано заради две жалби в полицията и прокуратурата във връзка с предполагаем сексуален тормоз. 

 

 

По-рано германските медии съобщиха, че повече от дузина жени са излезли с обвинения срещу Тил Линдеман, твърдейки, че са били канени на партита след концерти, организирани специално за вокалиста.

 

В официалното си обжалване адвокатите на Линдеман преди това подчертаха, че не предполагаемите жертви са се обърнали към прокуратурата в Берлин, а трети страни, чиито изявления са изградени върху публикации и съобщения в медиите и социалните мрежи. 

 

Както подчертава Berliner Zeitung, подобни съобщения и изявления на трети страни са достатъчно основание за започване на разследване, което се случи в случая със скандала с фронтмена на Rammstein.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза