Меню

Избрани новини

Звездите

P. Diddy е обвинен в сексуални престъпления! Имотите му са претърсени, а синовете му са задържани (видео)

Тежко въоръжени части за борба с безредиците и спец екипи посетиха рапъра

 

Музикалното име на P. Diddy вече не е синоним на известни хитове, но е опетнено от твърдения за физическо и сексуално насилие, включително изнасилване и трафик на хора. Сред обвиняемите има съдружници, приятели и дори негови синове.

Когато през ноември 2023 г. певицата Каси (с истинско име Касандра Вентура) заведе дело срещу бившия си партньор Шон „Диди“ Комбс, или Пи Диди, за физическо и сексуално насилие, се появиха и други твърдения за предполагаеми престъпления от страна на музиканта. И въпреки че двете страни тогава постигнаха взаимно съгласие в един ден, събитията започнаха да се развиват бързо. Три други жени и един мъж го обвиниха в престъпления, включително тормоз, изнасилване, неразрешена порнография и дори сексуален трафик.

Жертва на насилие и сексуален трафик е била партньорката му

„След години на мълчание и мрак, най-накрая съм готова да разкажа историята си, да говоря за себе си и за други жени, които преживяват насилие във връзките си“, казва Каси. Тя се запознава с Диди, когато е само на 19, а музикантът - на 37. В делото се твърди, че мъжът е контролирал всеки аспект от живота й - от кариерата й до достъпа до медицинска документация. Той бил жесток, упражнявал физическо насилие „няколко пъти в годината“ и я принуждавал да приема „големи количества наркотици“.

Делото гласи, че Комбс е принудил Каси да се „отдаде на воайорски фантазии“ – да прави секс с мъже, докато Диди гледа, снима и мастурбира. По време на тези сеанси тя приема дрога, доставена от Комбс. Когато Комбс нахлу в апартамента на Каси след вечеря през 2018 г. и я изнасилил след шумна съпротива, Каси прекратила връзката си с него. Тя не отишла в полицията, защото се страхувала, че това ще „даде още една възможност на г-н Комбс да й навреди“.

 

 

Делото на Каси посочва няколко свидетели, включително нейната приятелка, певицата Тифани Ред, която написа отворено писмо за травматичния инцидент на 29-ия рожден ден на приятелката си: „Чувствам отговорност към себе си и към Каси и потвърждавам, че всичко, което каза в обвинението си, отговаря на това, което преживях."

Междувременно, в изявление за The New York Times, Бенджамин Брафман, един от адвокатите на музиканта, твърди, че Комбс отрича обвиненията, които са лъжи, предназначени да опетнят репутацията му и да получат бърза финансова изгода: „През последните месеци г-н Комбс беше принуден да се вслуша в настойчивите искания на г-жа Вентура за плащане на 30 милиона евро със заплахата да напише опустошителна книга за връзката им, което, разбира се, беше отхвърлено като изнудване. Вентура и Комбс уредиха случая в рамките на един ден, но адвокатът каза, че споразумението „по никакъв начин не е признание за неправомерни действия“.

Последвали обвинения

В случаят на Джой Дикерсън-Нийл се твърди, че докато е била студентка, тя "неохотно" е отишла на среща с Диди през 1991 г. Докато момичето било в банята и чашата й с питие била оставена без надзор, мъжът „умишлено“ сипал в нея дрога. Докато била под въздействието на наркотика, Дикерсън-Нийл "нямаше физическата или психическата способност да се пребори с Комбс" и била сексуално нападнат от музиканта. Едва няколко дни по-късно Дикерсън-Нийл научила, че актът на насилие е бил заснет и показан на други хора. Не веднага, но жената се свързала с властите и написала жалба. Според нея обаче делото не е стигнало по-нататък, защото „предполагаемите свидетели са се страхували от евентуално отмъщение от страна на Комбс“.

В Деня на благодарността жена, пожелала анонимност, подадава жалба срещу Диди. Нейните показания замесват него и музиканта Арън Хол в изнасилване на нея и нейна приятелка през 1990 и 1991 г. Според NBC след събитие на MCA Records жените отишли на парти в апартамента на Хол. Там на жената е "предложено още едно питие и е принудена да прави секс с Диди". В делото се твърди, че „след като Комбс свършил, ищцата останала в леглото, шокирана и травматизирана“, докато Комбс продължил насилието, като нападнал приятелката й. Хол също била вкарана в стаята и била „принудена да прави секс“. В жалбата се твърди, че няколко дни по-късно Диди е дошъл в дома на момичетата, страхувайки се, че тогавашната му приятелка може да разбере какво се е случило. Там той отново нападнал ищцата и я душил, докато тя загубила съзнание.

Откъс от един от съдебните документи по делото на Диди от март 2023 г. Превод на описанието на снимката вляво: г-н Комбс с непълнолетна жена, непълнолетна жена, проститутка.

Но това не е всичко. Четвъртото обвинение е за групово изнасилване, извършено преди 20 години в звукозаписно студио в Ню Йорк. Седемнадесетгодишното момиче, ученичка в 11 клас  срещнала Диди, продуцента Харви Пиер и трети, непознат мъж в Детройт, отлетели за Ню Йорк с частен самолет. Те давали на непълнолетното момиче големи количества наркотици и алкохол и се редували да я изнасилват в банята на звукозаписното студио до загуба на съзнание. След като дошла в съзнание, тя била откарана на летището и качена на самолет обратно за Мичиган.

В случая са замесени и синовете на рапъра.

Бившият продуцент и видеограф на Диди също заведе дело през февруари. Твърди, че музикантът го тормозел, принуждавал го да взима наркотици и го заплашвал. Твърди се, че Родни „Lil Rod“ Джоунс е работил по последния албум на музиканта, „Love“, и е живял с Диди от септември до ноември 2022 г. Джоунс твърди, че е бил „жертва на постоянно непоискано и неразрешено опипване и докосване на ануса“. Според делото при един инцидент Джоунс се е събудил в леглото напълно дезориентиран с Диди и двамата му сексуални партньори наблизо.

 

 

В резултат на задълженията си като видеооператор Джоунс също така се твърди, че е имал доказателства за „стотици часове видео и аудио записи на Комбс, служители и гости, ангажирани в сериозна незаконна дейност“. Те включват закупуване на наркотици, привличане на секс работници, предлагане на алкохол на непълнолетни и сексуално насилие. Няколко други известни личности са замесени в случая Джоунс, включително синът на Диди Джъстин. Друг син - Кристиан, също е обект на отделно дело. В обвинителния акт на Грейс О'Маркей срещу него се казва, че мъжът я е дрогирал и я е нападнал сексуално през декември 2022 г. Тя споменава и баща му като замесен в инцидента и собственик на яхтата. О'Маркей била член на екипажа на яхтата и по този начин става свидетел на звездните партита на музиканта, употребата на наркотици и "постоянната ротация на проституиращи".

В резултат на множеството обвинения домовете на Диди в Маями и Лос Анджелис бяха претърсени на 25 март . Още на следващия ден неговият адвокат Арън Дайър публикува изявление в социалната мрежа „Екс“, в което казва, че клиентът му е „невинен и ще се бори всеки ден, за да изчисти опетненото си име“: „Г-н Комбс не е задържан и сътрудничи на властите. Въпреки медийните спекулации, нито г-н Комбс, нито членове на семейството му са арестувани и възможността им да пътуват не е ограничена по никакъв начин.“

 

 

Бившата партньорка на Диди и майка на синовете Джъстин и Крисчън, Миса Хилтън, публикува видео от охранителна камера на дома си в Instagram, показващо как синовете Джъстин и Крисчън са задържани по време на полицейска акция. Действията на тези служители подлежат на допълнителен преглед от адвокат: „Прекомерната и явно милитаризирана сила, която беше използвана срещу моите синове Джъстин и Крисчън, е за съжаление. Ако те не бяха синове на афро-американска знаменитост, нямаше да имат Опитът за унижаване и малтретиране на тези невинни млади мъже, който е достоен за презрение!“

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Misa Hylton (@misahylton)

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати