Меню

Избрани новини

Пикантерии

„Дрогираха ни и ни насилваха сексуално“: През сълзи Парис Хилтън свидетелства за тормоз в интернат за превъзпитание (видео)

В САЩ тече процес срещу заведение за превъзпитание на непослушни богаташки деца

 

Хотелиерската наследница Парис Хилтън създава впечатление за „златно дете“, което никога не е познавало скръбта. Но като тийнейджър й се е налагало да премине през ужасни изпитания.

43-годишната звезда разказа, че на 16-годишна възраст се е озовала в пансиона Provo Canyon в Юта заради лошо поведение. Тя буквално била измъкната от леглото и изпратена на превъзпитание. Сега тя свидетелства в защита на правата на деца в подобни ситуации.

„Те обещаха изцеление, растеж и подкрепа, но вместо това две години не ми позволиха да говоря, да се движа свободно или дори да гледам през прозореца. Бях дрогирана и сексуално насилвана, брутално задържана, влачена през коридорите, съблечена гола и хвърлена в изолация“, цитира Page Six думите на Парис.

От сегашното ръководство на интерната заявяват, че училището е изкупено след инцидента и не носят отговорност за случвалото се в миналото. Въпреки това думите на Хилтън се потвърждават от други ученици в интерната. Що се отнася до родителите на звездата, според нея те били подведени и не знаели какво всъщност се случвало зад стените на заведението.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза