Меню

Избрани новини

Звездите

Актьорът Кевин Спейси може да се окаже бездомен: Как точно се случи? (видео)

Съдебните битки по обвиненията в изнасилване са го разорили

 

Американският актьор Кевин Спейси, който е известен от сериала "Къща от карти", сподели, че има финансови затруднения. Мъжът не успя да сдържи сълзите си, когато разказа за тази ситуация.

Оказа се, че актьорът е пред фалит. Той е похарчил много пари за адвокати по обвиненията срещу него в сексуално насилие. Затова сега къщата му в Балтимор е обявена на търг и той се страхува, че може да остане без покрив над главата си.

„Не съм напълно сигурен къде ще живея сега, но съм в Балтимор, откакто започнахме да снимаме „Къща от карти“, каза през сълзи актьорът на журналиста Пиърс Морган.

Спейси е два пъти носител на Оскар. Известен е с филмите „Обичайните заподозрени“, „Американска красота“, „Животът на Дейвид Гейл“ и други.

През 2017 г. Кевин се оттегли, след като беше обвинен от актьора Антъни Рап в сексуално насилие. Заради обвинението участието на Спейси в снимките на сериала „Къща от карти“ беше отменено. Съдът обаче нареди на актьора да плати почти 31 милиона долара на филмовото студио MRC, заснело сериала, поради нарушение на условията на договора.

Миналата година Спейси беше обвинен в девет сексуални престъпления от други мъже, за които се твърди, че са били жертви на поведението му. Актьорът отрече да е замесен в тези инциденти и по-късно беше оправдан по всички обвинения.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза