Меню

Избрани новини

Фен зона

Златни тоалетни и гигантски черепи: Киркоров пръсна 2 милиона евро за ремонт на апартамента си (снимки)

Съвсем скоро Филип Киркоров ще навърши 57 години.

 

За рождения си ден приближеният до диктатора Путин Филип Киркоров се подготвя предварително и в доста голям мащаб. От няколко месеца московският апартамент на Киркоров е в ремонт, чиято стойност надхвърля 2 милиона евро.

Елитният недвижим имот намиращ се на Филиповска переулка беше продаден на певеца от бившия президент на Киргизстан Аскар Акаев. Площта на апартамента е 537 кв.м. Жилището разполага и с втори етаж и общ асансьор със съседката Алла Пугачова.

Според „Комсомолская правда“ мезонетът на Киркоров стои празен от дълго време. Роденият във Варна музикант постепенно пренесе в него вещи от стария си апартамент. Жилището е ремонтирано от дизайнера Диана Балашова. Декорацията е направена с акцент върху ексцентричния вкус на Киркоров - всичко е в имперски стил: златни тавани, килими, мазилка. За спалнята са създадени два златни черепа от дизайнера Филип Плейн.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Диана Балашова (@diana_balashova)

„От Китай донесох не по-малко „умни“ тоалетни (според слуховете, певецът е избрал санитарен фаянс в златист цвят. - Ред.) Освен това бих искал да построя зимна градина в новия си апартамент, от където ще се възхищавам на залезите вечер. Е, основната причина за ремонта е, че искам да дам стария си апартамент на децата ми, които растат, и след няколко години те ще искат да живеят сами. Затова вече подготвям къщата за тях, да съм спокоен, че ще са наблизо и до мен.", хвали се Киркоров.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Диана Балашова (@diana_balashova)

Дизайнерката Балашова призна, че ремонтът на апартамента на Киркоров се е превърнал в наистина трудна работа за нея.

„Имаше абсолютно старомоден интериор: многоетажни тавани, мраморна камина, клиентът поиска да преустрои апартамента, без да счупи нищо“, оплака се тя.

Според Балашова апартаментът е имал много скъпи интериорни елементи: фризове и фрезки, нощни лампи, полилеи. В същото време мазилката била много остаряла, а баните напълно неизползваеми.

За щастие Балашова подходила творчески към решението на такъв труден проблем: тя пребоядисала старите колони в цвят къпина, поставила навсякъде скъпи мебели, украсила завесите с кристали Swarovski и тапицирала диваните с кадифе.

Възможно е, след като се премести в мезонета, Киркоров да започне ремонт на втория си апартамент, като вече се фокусира върху желанията на децата.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Диана Балашова (@diana_balashova)

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза