Меню

Избрани новини

Риалити

Дует Ритон: Путин живее в епохата на Филип Киркоров! (видео)

Колегата им нямало да пее на концерта в НДК

 

Филип Киркоров е бил преди Путин, и ще остане световна звезда и след Путин!“, така обясниха непреходното величие на своя колега от Русия Катя и Здравко през уикенда в специално интервю при Мон Дьо.

 

Емблематичната двойка на бг музиката натъртиха, че гостуването им при известният душеприказчик на NOVA е планирано отдавна и е по повод на предстоящият им юбилеен концерт.

 

Централна тема обаче зае Филип Киркоров и хейта, който се изля над музикантите покрай тяхното приятелство.

 

След като приближеният до руския президент певец се появи в анонс за концерта в НДК, в социалните мрежи се оформи движение, което заплаши да провали концерта ако Филип Киркоров участва в него.

 

Тоталитарните легенди, които отбелязват 45 години на сцена, обясниха, че нямат средства да си позволят участието на руската звезда в събитието и това въобще не е било намерението им.

 

 

Ритон обаче бяха приравнени до нивото поддръжници на Путин, което според тях било абсурдно, защото Филип е съществувал преди Путин и ще остане световна звезда и след него.

 

Изглежда нашите звезди са на мнение, че наградения лично от президента на Руската федерация певец с почетен орден, не е поддръжник на политиката на Кремъл и дори жълтата преса в Русия го обвинявала, че не бил достатъчно активен защитник на войната.

 

Припомняме изказване на родения във Варна певец след началото на войната за „възгледите на Путин“, а вие преценете сами:

 

"Радвам се, че нашите възгледи съвпадат, само човек с "широко отворени очи" може да оцени ситуацията! Смелостта на истинския лидер е да не се крие зад гърба на тийнейджърите и децата.

Вчера имаше унизителна провокация. Чрез своите призиви хората бяха доведени до нарушаване на закона, без да мислят за последиците от съдбата си. Глупаво е да очакваме, че мечката ще бъде добродушно куче, което ще му хвърля снежни топки и ще причинява погроми.

Живеем в свободна държава, където всеки има право на своето мнение, а публичната подкрепа на нашия президент е само малка благодарност за доверието в бъдещето".

 

За буквата „Z“, която носи на врата си, Здравко обясни, че не му е подарък от Киркоров, а от Катя преди много години и ще продължава да я носи защото му била на късмет.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза