Меню

Избрани новини

Звездите

Пугачова и Галкин решиха съдбата на скъпото си имение в село Гряз (снимки)

Опитите имота да бъде продаден засега са неуспешни

 

Според слуховете Алла Пугачова планира да се върне в Русия през лятото, за да реши най-накрая въпроса с имението в село Гряз край Москва. Говори се, че Пугачова и съпругът й комикът Максим Галкин са решили да пререгистрират имота, тъй като статутът на чужд агент на комика усложнява процеса на продажба и отдаването му под наем.

Луксозната къща, която заема площ от 2467 квадратни метра, според брокерите плаши заможните купувачи поради факта, че се намира в неохраняемо село. В близост до имението има къщи на „обикновени“ хора, които могат да нарушат личния живот на новите „звездни“ жители.

Дизайнът на дома също е много специфичен и няма да задоволи всеки: къщата има много тесни прозорци, монограми, скулптури изобразяващи гаргойли - всичко това съобразено с вкуса на собственика. В най-добрия случай имението се нуждае от цялостен ремонт, но Пугачова и Галкин едва ли ще успеят да го направят от чужбина.

Първоначалната цена за която имотът бе обявен за продажба бе 1 милиард рубли или близо 20 милиона лева.

Брокерите смятат къщата на Пугачева за непрактична за закупуване, защото ще трябва да купите не само самата сграда, но и нейната инфраструктура. В същото време градината и оранжериите вече са в окаяно състояние. В крайна сметка две години никой не се занимаваше с тях. Ситуацията се усложнява и от статута на чужд агент Максим Галкин, с когото могат да възникнат проблеми при извършване на транзакция.

Именно поради тази причина, според "Комсомолская правда", Пугачова се връща в Москва - за да регистрира имота на свое име, а също и за да елиминира риска да загуби дома си поради статута на съпруга си обявен за чуждестранен агент от Кремъл (заради антивоенната му позиция относно нахлуването на Русия в Украйна).

Освен това съвсем наскоро депутат от Държавната дума предложи да се пристъпи към конфискуване на имуществото на звезди, които публично говорят против войната в Украйна.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати