Меню

Избрани новини

Пикантерии

Путин наказа „голото“ парти на руските звезди с милиони евро „глоби“ (видео)

Какви загуби претърпяха участниците в сензационната вечеринка на Ивлеева?

 

Руските знаменитости, които присъстваха на скандалното парти на телевизионната водеща Анастасия Ивлеева в московския клуб „Мутабор“, понасят значителни финансови загуби поради „отмяната“ на участието им в множество проекти. Най-много, според изчисленията на медиите в Русия, е пострадал портфейлът на Филип Киркоров.

 

Според руски издания Киркоров е загубил най-малко половин милион евро, които е щяло да му донесе участието в новогодишните програми. Два от концертите на изпълнителя, за които той щеше да получи около 200 хиляди евро, също бяха отменени. 

 

А най-тежкият удар за певеца беше, че той беше изрязан от „Песен на годината“ по време на окончателното редактиране. Както отбелязват медиите, Киркоров смята участието в това шоу за „основната награда на артиста“. 

 

Депутати от руската Дума дори предложиха да се отнеме почетното звание "Заслужил артист на Руската Федерация" на Филип Киркоров.

 

 

Телевизионната водеща Настя Ивлеева, която организира партито, загуби работата си като водещ на новогодишни корпоративни партита, пропускайки ползи от около 250 хиляди евро.

 

Поканите за частни партита на друга участничка в сбирката - Лолита Милявская, както и няколко нейни концерта, бяха отменени. Загубите на певицата, както предполагат медиите, вероятно възлизат на стотици хиляди.

 

 

В социалните мрежи Ксения Собчак обяви отмяната на три новогодишни партита, на които тя трябваше да бъде домакин. Може би техният брой е по-голям, а загубите на Собчак надхвърлят сумата, спомената в медиите - около 80 хиляди евро.

 

Освен отмяната на новогодишните събития и концерти, знаменитостите търпят и репутационни загуби. Според изданието "Комерсант" много от тях са загубили рекламни договори и сътрудничество с медийни платформи. Това са Анастасия Ивлеева, Лолита Милявская, Филип Киркоров, Дима Билан и Анна Асти.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от НАСТЯ ИВЛЕЕВА (@_agentgirl_)

 

Ивлеева получи и допълнителни официални глоби за организирането на събитието и протестните изказвания.

Според Ксения Собчак Ивлеева е напуснала Русия и ще живее в Емирствата.

 

До всичко това се стига след като присъствалите на „разгулно и развратно“, според властите в Кремъл, парти присъстващите са били полуголи. Най-голямата грешка на сбирката, за която почти не се говори, е че на събитието са се чули анти военни изказвания и остри изказвания против президента Путин и неговата война в Украйна.

 

Именно това стои в основата на загубите на добре платените ангажименти на руските звезди присъствали на сбирката.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от НАСТЯ ИВЛЕЕВА (@_agentgirl_)

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Петела Да им пикая на звездите. Те са по- зле от нашите-големи маркетингови усилия,тъй като нямат данни за нормални изпълнители,какво остава звезди- направо гола вода
Освен отвращение друго едва ли предизвикват, а руснаците както винаги, за да се "докажат" се оливат по принципа те му казали пружини, а той се н@ср@л
12.01.2024 08:54 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза