Меню

Избрани новини

Звездите

Продават имението където Елвис е живял с Присила и Лиза Мари за 30 млн.

През 2020 Присила продаде друг имот за 25 мн.

 

Някогашната вила на Елвис Пресли със седем спални е претърпяла безброй ремонти и допълнения през десетилетията, които я превърнаха в малка архитектурна смесица. 

 

Главното имение носи фасада в стил изкуствен Тюдор, която не е оригинална за къщата, парцелът до нея има езерце и традиционна японска чайна. Имотът, който се намира в Лос Анджелис, се продава за почти 30 милиона щатски долара.

 

Къщата е обявена за продажба за 20 милиона долара заедно с близкия парцел, който струва 9,3 милиона долара. Това обяви говорителят на агенцията "Хилтън и Хайланд", която е ангажирана с продажбата.

 

Повече подробности за нея все още не са обявени, но слуховете твърдят, че купувачите ще бъдат Райън Хекмат и Жасмин Лариан - модни спецове и дизайнери. Другата къща, също в Лос Анджелис, където е живял Елвис Пресли, бе продадена от бившата му жена за 25,5 милиона долара миналата година.

 

Голямото имение е последният дом, който „Кралят на рокендрола“ споделя с младата си съпруга Присила Пресли и дъщеря им Лиза Мари, преди двойката да се разведе през 1973 г., според биографията на г -жа Пресли от 1997 г. „Дете булка: Неразказаната история на Присила Болийо“. 

 

 

педофилски скандал

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза