Меню

Избрани новини

Фен зона

Стана ясно защо Лили Иванова е отказала да пее на пилона в Рожен!

Ще бъде ли пилонът в Рожен - 5G антена?!

 

Както обяви по-рано, Лили Иванова няма да изнесе концерт при откриването на пилона, на който ще се вее най-големият български трибагреник. Във Фейсбук пост на страницата на певицата се посочва, че провалът на концерта е по независещи от екипа, както и от организаторите причини.

 

С днешна дата може да се предположи, че причината се корени в това, че бе разпространена информация, че в крайна сметка пилонът в Рожен е замаскирана като патриотична идея  5G антена на голям мобилен оператор.

 

По-късно от компанията опровергаха новината, определяйки я като фалшива.

 

Тази меко казано шега е насочена към последователите на конспирациите, които се опасяват, че  5G сигналите разпространявани от мрежите на мобилните оператори са опасни за здравето. 

Най-често тази група от българите се боят и от така наречен кемиктрейлс, имунизациите, само че за сметка на това държат доста на изконните български полезности и постоянно изразяват националистически възгледи.


Подигравката има за цел да обърка преданите радетели за издигането на 111-метровия стълб на планинската поляна. Свързването на А1 с амбициозния план обаче е изцяло измислено от създателите на подправената вест.Интересното в тази ситуация е, че телекомуникационната компания внася уточнението, че информацията не е вярна, и имитира изявление на оператора, но няма да преследва създателите на шегата.


Дали и Лили Иванова се е поддала на конспиративните теории и фалшивата информация, заради което е отменила музикалната си изява на поляните?

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати