Меню

Избрани новини

Музика

Докъде я докарахме?! Данчето Христова моли за 100 бона

Догодина певицата ще навърши 80

 

Голямата естрадна певица Йорданка Христова сподели, че няма пари да организира свой самостоятелен концерт. В национален ефир Данчето обяви, че търси спонсори за да събере 100 хиляди лева, за да осъществи мечтаното от нея събитие.

 

Догодина тя ще празнува 80-годишен юбилей, но грандиозно мероприятие за годишнината не е планирано точно защото нямала финансови средства, за да го реализира.

 

Любимката на Фидел Кастро обаче не искала пари от обикновените хора, а издирвала спонсор, който щял да бъде готов да застане зад гърба й и да й предостави сумата безвъзмездно. Иначе Христова е категорична, че може да направи страхотен спектакъл, защото знае как да събере най-добрия оркестър и да селектира най-хубавите шлагери от дългия си списък с хитове.

 

 

За разлика от други нейни колежки обаче Йорданка не искала да се унижава да ходи да тропа по вратите на мастити бизнесмени и да ги умолява да й помогнат да изнесе Концерт в Зала 1 на НДК, където самата тя обяви, че са й поискали наем от 14 хиляди лева. Данчето е категорична, че вече не й стигали силите и нервите да обикаля като цветарка и въобще не се състезавала с останалите в бранша, които се надпреварват един през друг да пеят в една от най-големите зали у нас.

 

С коментарите си обичаната естрадна легенда тактично засегна своята конкурентка No1 за любовта на публиката – Лили Иванова, с която никога не са мелили брашно и не са били близки.

 

И тази година Лили направи грандиозно турне, което ще завърши с внушителен концерт на 4 декември в зала „Арена София“ в столицата. Зад националната обиколка на примата обаче стоят десетки спонсори, които покриват всичките й разходи, а приходите от билетите, възлизащи на стотици хиляди левове, отиват директно в джоба й, пише „Ретро”.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Мариана Илиева. Мисля,че г-жа Христова е доказала във времето своите качества,които явно липсват на онзи,който е написал тази информацийка.
Това явно си личи както в заглавието,така и в стила.
Научете се на уважение
16.10.2022 22:55 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза