Меню

Избрани новини

Фен зона

Екипът на Лили Иванова съобщи ужасна новина! Почитателите й посърнаха...

Церемонията по откриването на спорния 111-метров пилон на Рожен остана без най-голямата си звезда - Лили Иванова.

 

Откриването на високия 111 метра пилон, на който ще се вее българско знаме с големина един декар, е насрочено за 13 юли 2023 г. Именно тогава бе предвидено Лили Иванова да пее от 21.30 часа на Роженските поляни в присъствието на президента Румен Радев и други официални лица.

 

Засега не е известно кой ще я замести. Конкретните причини за отказа ѝ, остават загадка, но той идва след седмици на напрежение около спорната иницатива.

 

"Поради независещи от екипа ни и от организаторите причини, участието на Лили Иванова на 13 юли 2023 г. на Роженските поляни се отменя. Пожелаваме успех на Роженския събор 2023 г.", се казва в съобщение в профила на певицата във Facebook.

 

Датата беше избрана специално от идеолозите на пилона, за да ознаменуват откриването на спорното съоръжение - самият събор на Рожен започва на следващия ден, 14 юли.

 

„Прерязването на лентата“ на пилона трябваше да се случи на фона на "спектакъл с исторически картини на живо и шоу-заря", освен концерта на Лили Иванова, който отпада, както става ясно в последния момент.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза