Меню

Избрани новини

Клюкарник

Наказаха леко саботьорката на Лили Иванова! Касиерката отказа да продава билети за концерта в Плевен

"Имам много работа, няма да говоря", отряза репортер потърсил Ваня Михова

 

Касиерката на Държавната филхармония, която скри билетите за концерта на Лили в Плевен е била наказана. Директорът на музикалното учреждение Любомир Дяковски е наложил наказание „забележка“ на щатната касиерка Ваня Михова, съобщи „Телеграф“.

 

Освен забележката ще й бъде наложено още едно наказание. Работното й място ще бъде преместено от касата на един адрес на друг. Това става ясно от официално писмо до кмета на община Плевен от директора Дяковски.

 

„Имам много работа, няма да говоря. Не искам да коментирам повече този въпрос“, поряза репортер Михова.

 

След сигнала за злоупотреба, който както LifeOnline.bg съобщи, бе подаден от мениджъра на Лили Иванова до филхармонията, е била назначена комисия, която да разгледа случая.

 

 

Мениджъра на естрадната легенда се оплака в социалните мрежи, че е разкрита схема за злоупотреба на касиерката с помощта на таен клиент. Михова умишлено не продавала билети за концерта (насрочен за 20 юни), тъй като това не получавала финансова облага за себе си, въпреки, че е на заплата.

 

Тогава тя обясни, че е нямала договор за продажбата на тези билети.


От същата касиерка обаче се жали и режисьорът Ники Априлов. През 2017 г. той е изнесъл моноспектакъла си за Емил Димитров в родния му Плевен и е поверил на Ваня Михова продажбата на билетите.

 

Тя поискала 20 процента комисионна от всеки билет. Чак след седмица тя му изпратила парите и документите, като си е удържала 809 лева. Априлов е на мнение, че е трябвало да бъде уволнена още тогава, а преместването ѝ сега от една на друга каса, няма да попречи на нейните схеми.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза