Меню

Избрани новини

Пикантерии

Ще разкаже ли Данчето Христова за връзката си с Фидел Кастро в мемоарите си?

Певицата подготвя биографична книга от няколко години

 

Обичаната Йорданка Христова най-сетне ще разкаже спомените си в книга. Това ще се случи на 80-годишнината й на 10-и септември, а книгата се пише вече няколко години и интересът към нея е изключителен.

 

Големият въпрос е  ще разкрие ли Данчето интимната си връзка с кубинския лидер или ще разказва само за близкото си приятелство с Фидел Кастро?!

 

"Много се говори за нашите отношения, в книгата ще има и за тях“, лаконично споделя Христова на въпроса вярно ли е, че е била голямата любов на диктатора.

 

Знае се, че в ерата на комунистическа България, Кастро подържа изключително топли отношения с Тодор Живков.

 

 

Наши артисти неведнъж са пътували до карибския остров за да изнасят концерти, но тази която се е срещала с лидера на страната най-често е Йорданка.

 

Знае се, че пази лични посвещения от него на мини книжка, издадена от нейна приятелка от Азербайджан. В момента певицата обмисля да направи един последен концерт в Клуба, тъй като повече от приятелите и вече си били отишли от този свят, а тя все още е популярна там.

 

Освен Кастро Христова ще спомене и петричката пророчица Ванга, на която е била любима изпълнителка.

 

Прелюбопитни в книгата ще бъдат и разказите от приятелството на Данчето с Богдана Карадочева и Лили Иванова. Певицата най-вероятно ще включи спомени за покойния си свекър - бившия соц. министър Григор Стоичков, когото до последно нарича „татко“, въпреки че е била разведена със сина му.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза