Меню

Разцъкай

Сериалите през юли: Личният живот на храната, робот детектив и гладиаторски битки плюс още ново в стрийминга! (трейлъри)


Sunny (Съни)

Apple TV+ продължава да изследва жанра научна фантастика. В новия стрийминг проект на Apple американка на име Сузи (Рашида Джоунс), живееща в Япония, скърби за загубата на съпруга и детето си, които изчезват безследно след самолетна катастрофа. В опит да подкрепи Сузи, ръководството на нейния изчезнал съпруг й изпраща високотехнологичен робот, Съни, способен да се грижи с почти човешка подкрепа. С помощта на Съни Сузи решава да загърби депресията си и да започне собствено разследване на инцидента. Сериалът е написан от Кейти Робинсън и Сара Съдърланд („Любовниците“). Първите прегледи на "Съни" са много обнадеждаващи: зрителите отбелязват както остроумния хумор, така и интригуващия сюжет. Първият сезон ще се състои от десет епизода, пилотният епизод ще бъде пуснат на 10 юли по Apple TV+. 9/9

Ако бягате от жегите на хладно пред телевизора, имаме нещо за вас

 

Вторият месец от лятото не е богат на високопоставени нови заглавия - докато повечето хора отиват на почивка, стрийминг услугите се подготвят за есента. Въпреки това, дори в този плажен период, маниаците на телевизионните сериали все още имат какво да гледат: Apple TV+ е щедър с нови продукции, HBO Max пуска костюмен епос за гладиаторски битки, а Netflix преосмисля известния „Декамерон“.

За тези други премиери говорим в традиционната ни селекция от основни сериали на юли с трейлъри и описание събрани в ГАЛЕРИЯ по-горе.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар