Меню

Разцъкай

Сериалите през юли: Личният живот на храната, робот детектив и гладиаторски битки плюс още ново в стрийминга! (трейлъри)


Lady in the Lake (Жена в езерото)

Друг детективски сериал в колекцията на Apple TV+, базиран на бестселъра на Лаура Липман. Действието на "Woman in the Lake" се развива в Америка в края на 60-те години. Главната героиня, домакинята Мади (Натали Портман), напуска съпруга си, премества се в Балтимор и става журналист. Особеното внимание на Мади е привлечено от две на пръв поглед несвързани убийства, жертвите на които са 11-годишно еврейско момиче и афроамерикански барман. Докато събитията се развиват, Мади разбира, че и двете престъпления имат социален контекст и обществото около нея е буквално затънало в мизогиния, расизъм и антисемитизъм. Всички епизоди на "The Woman in the Lake" са режисирани от Алма Харел, режисьор на "Honey Boy" на Шиа Лабьоф. Първият сезон ще се състои от седем епизода, като пилотният ще бъде излъчен на 19 юли по Apple TV+. 5/9

Ако бягате от жегите на хладно пред телевизора, имаме нещо за вас

 

Вторият месец от лятото не е богат на високопоставени нови заглавия - докато повечето хора отиват на почивка, стрийминг услугите се подготвят за есента. Въпреки това, дори в този плажен период, маниаците на телевизионните сериали все още имат какво да гледат: Apple TV+ е щедър с нови продукции, HBO Max пуска костюмен епос за гладиаторски битки, а Netflix преосмисля известния „Декамерон“.

За тези други премиери говорим в традиционната ни селекция от основни сериали на юли с трейлъри и описание събрани в ГАЛЕРИЯ по-горе.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар