Меню

Разцъкай

Сериалите през юли: Личният живот на храната, робот детектив и гладиаторски битки плюс още ново в стрийминга! (трейлъри)


The Decameron (Декамерон)

Единственият значим проект на Netflix този месец е свободна адаптация на сборника с разкази на италианския писател Джовани Бокачо "Декамерон". Великият Пиер Паоло Пазолини пръв се опита да заснеме „Декамерон“, но реакцията на публиката беше двусмислена. Новият сериал на Netflix се доближава до класиката с хумористичен тон - явно ни очаква сатиричен сериал за ежедневието на аристократи и селяни по време на поредната чумна епидемия. Шоурънъри на новия "Декамерон" са Катлийн Джордан ("Млади ловци на глави"). С участието на Тони Хейл и Заша Мемет. Първият сезон ще се състои от осем епизода, пилотният епизод ще бъде пуснат на 25 юли по Netflix. 3/9

Ако бягате от жегите на хладно пред телевизора, имаме нещо за вас

 

Вторият месец от лятото не е богат на високопоставени нови заглавия - докато повечето хора отиват на почивка, стрийминг услугите се подготвят за есента. Въпреки това, дори в този плажен период, маниаците на телевизионните сериали все още имат какво да гледат: Apple TV+ е щедър с нови продукции, HBO Max пуска костюмен епос за гладиаторски битки, а Netflix преосмисля известния „Декамерон“.

За тези други премиери говорим в традиционната ни селекция от основни сериали на юли с трейлъри и описание събрани в ГАЛЕРИЯ по-горе.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар