Меню

Разцъкай

Сериалите през юли: Личният живот на храната, робот детектив и гладиаторски битки плюс още ново в стрийминга! (трейлъри)


The Serpent Queen (Змийската кралица)

С втори сезон се завръща в ефира сериалът „Змийската кралица“, посветен на фигурата на френската кралица Катерина Медичи. Идеален вариант за всички фенове на костюмните драми, заснети в постмодерен стил ("Фаворитката", "Велика"). Според сюжета младата Катрин (Саманта Мортън) пристига в двора на Хенри II, за да стане новата му съпруга и да даде на короната възможно най-много нови наследници, но в последния момент момичето променя правилата на играта. Скривайки се под прикритието на скромна съпруга, Катрин се превръща в истинско сиво превъзходство, готово да направи всичко възможно, за да заеме лично кралския трон. Сюжетът на сериала е базиран на книгата „Катерина Медичи: кралицата на ренесансова Франция“. Вторият сезон ще се състои от седем епизода, като първият ще бъде излъчен на 12 юли по Starz. 7/9

Ако бягате от жегите на хладно пред телевизора, имаме нещо за вас

 

Вторият месец от лятото не е богат на високопоставени нови заглавия - докато повечето хора отиват на почивка, стрийминг услугите се подготвят за есента. Въпреки това, дори в този плажен период, маниаците на телевизионните сериали все още имат какво да гледат: Apple TV+ е щедър с нови продукции, HBO Max пуска костюмен епос за гладиаторски битки, а Netflix преосмисля известния „Декамерон“.

За тези други премиери говорим в традиционната ни селекция от основни сериали на юли с трейлъри и описание събрани в ГАЛЕРИЯ по-горе.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар