Меню

Разцъкай

Сериалите през юли: Личният живот на храната, робот детектив и гладиаторски битки плюс още ново в стрийминга! (трейлъри)


Time Bandits (Бандити във времето)

Новозеландският режисьор и създател на „Какво правим в сенките“ Тайка Уаитити продължава да превзема Холивуд. След не особено успешната спортна комедия „Следващият гол е последен” и преждевременно закритото пиратско шоу „Нашето знаме означава смърт” Уаитити решава да се докосне до жанра на научната фантастика. За щастие този път той наистина има интересна идея. Базиран на едноименния филм на Тери Гилиъм от 1981 г., Time Bandits е за банда престъпници, пътуващи през времето и пространството. Една от главните роли в сериала е отредена на звездата от "Приятели" Лиза Кудроу; Уаитити, както и колежката му от „Какво правим в сенките“ Джемейн Клемент също ще се появят. Първият сезон ще се състои от десет епизода, като пилотният ще бъде излъчен на 24 юли по Apple TV+. 4/9

Ако бягате от жегите на хладно пред телевизора, имаме нещо за вас

 

Вторият месец от лятото не е богат на високопоставени нови заглавия - докато повечето хора отиват на почивка, стрийминг услугите се подготвят за есента. Въпреки това, дори в този плажен период, маниаците на телевизионните сериали все още имат какво да гледат: Apple TV+ е щедър с нови продукции, HBO Max пуска костюмен епос за гладиаторски битки, а Netflix преосмисля известния „Декамерон“.

За тези други премиери говорим в традиционната ни селекция от основни сериали на юли с трейлъри и описание събрани в ГАЛЕРИЯ по-горе.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар