Меню

Разцъкай

Сериалите през юли: Личният живот на храната, робот детектив и гладиаторски битки плюс още ново в стрийминга! (трейлъри)


A Good Girl's Guide to Murder

Криминалният сериал " A Good Girl's Guide to Murder" е базиран на едноименния роман на писателката Холи Джаксън. Шоурънър на проекта е Доли Уелс („Преследването на любовта“, „Дракула“). Главната роля се падна на Ема Майерс. Действието се развива в малко американско градче, където някога е станало брутално убийство. Главният герой, гимназистката Пипа Фиц-Амоби, вярва, че полицията е заловила невинен човек, а истинският престъпник все още е на свобода. Търсенето на истината се превръща във вълнуващо разследване, което привлича твърде много любопитни очи и уши. Първият сезон ще се състои от шест епизода, като пилотният ще бъде излъчен на 1 юли по BBC Three, в България можете да го гледате по Netflix. 2/9

Ако бягате от жегите на хладно пред телевизора, имаме нещо за вас

 

Вторият месец от лятото не е богат на високопоставени нови заглавия - докато повечето хора отиват на почивка, стрийминг услугите се подготвят за есента. Въпреки това, дори в този плажен период, маниаците на телевизионните сериали все още имат какво да гледат: Apple TV+ е щедър с нови продукции, HBO Max пуска костюмен епос за гладиаторски битки, а Netflix преосмисля известния „Декамерон“.

За тези други премиери говорим в традиционната ни селекция от основни сериали на юли с трейлъри и описание събрани в ГАЛЕРИЯ по-горе.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар