Меню

Разцъкай

Сериалите през юли: Личният живот на храната, робот детектив и гладиаторски битки плюс още ново в стрийминга! (трейлъри)


Those About to Die (Предопределен да умре)

Домът на дракона има влиятелен конкурент. Мащабният исторически епос " Those About to Die", базиран на едноименния роман на Даниел Прат, ще разкаже за жестокия свят на гладиаторските битки. Според сценариста Робърт Родат ключови герои в сериала ще бъдат представители на различни класови слоеве на древен Рим – от слабохарактерни роби до опиянени от слава политици. Един от режисьорите на " Those About to Die" ще бъде Роланд Емерих ("Денят на независимостта", "След утрешния ден"). В главните роли участват носителят на Оскар Антъни Хопкинс, Айвън Реон, Дейвид Вурава, Том Хюз и много други. Първият сезон ще се състои от десет епизода, като пилотният ще бъде излъчен на 18 юли по HBO Max. 6/9

Ако бягате от жегите на хладно пред телевизора, имаме нещо за вас

 

Вторият месец от лятото не е богат на високопоставени нови заглавия - докато повечето хора отиват на почивка, стрийминг услугите се подготвят за есента. Въпреки това, дори в този плажен период, маниаците на телевизионните сериали все още имат какво да гледат: Apple TV+ е щедър с нови продукции, HBO Max пуска костюмен епос за гладиаторски битки, а Netflix преосмисля известния „Декамерон“.

За тези други премиери говорим в традиционната ни селекция от основни сериали на юли с трейлъри и описание събрани в ГАЛЕРИЯ по-горе.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар