Меню

Разцъкай

Сериалите през юли: Личният живот на храната, робот детектив и гладиаторски битки плюс още ново в стрийминга! (трейлъри)


Sausage Party: Foodtopia (Пълна наденица: хранителна утопия)

През 2016 г. в световен мащаб излезе хулиганският - изключително неприличен, но невероятно забавен - анимационен филм "Пълна наденица" на сценариста Сет Роген ("Ананас Експрес", "Интервюто"), в който съживена храна от супермаркет се опитва да избяга от досадни клиенти и изгражда личен живот. В анимационното продължение, наречено „Хранителна утопия“, главните герои успяват най-накрая да избягат от супермаркета и дори да намерят нов дом. Когато наводнение унищожава „Хранителната утопия“, възродената храна отново трябва да се обърне към човешка помощ. В скорошно интервю създателят на шоуто Сет Роген обеща, че продължението на „Пълна наденица“ ще бъде също толкова смешно и лудо, колкото и оригинала. Първият сезон ще се състои от осем епизода, като пилотният ще бъде излъчен на 11 юли в Amazon Prime Video. 8/9

Ако бягате от жегите на хладно пред телевизора, имаме нещо за вас

 

Вторият месец от лятото не е богат на високопоставени нови заглавия - докато повечето хора отиват на почивка, стрийминг услугите се подготвят за есента. Въпреки това, дори в този плажен период, маниаците на телевизионните сериали все още имат какво да гледат: Apple TV+ е щедър с нови продукции, HBO Max пуска костюмен епос за гладиаторски битки, а Netflix преосмисля известния „Декамерон“.

За тези други премиери говорим в традиционната ни селекция от основни сериали на юли с трейлъри и описание събрани в ГАЛЕРИЯ по-горе.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар