Меню

Избрани новини

Пикантерии

Приключи с мъжете! Жана Бергендорф заживя с млада любовница! (снимки)

Отново скандалите и ревностните изблици са ежедневие

 

Жана Бергендорф (37) се е отдала на женски ласки и не иска да чува повече за мъже, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник.

 

Според него, певицата е влюбена в жена, с която са си наели квартира и живеят на семейни начала.

 

Новата изгора на първата победителка в българския Х-Фактор е по-млада на години от нея, завършила е Великотърновския университет и по настоящем работи в държавна институция. Поради естеството на връзката ѝ, заемана длъжност, и имайки предвид закостенелите разбирания у нас, ще запазим самоличността ѝ в тайна.

 

На секси брюнетката обаче й се налага да научи по трудния начин, че животът с шумната Жана никак не е лесен. Скандалите между двете са се превърнали в неизбежно ежедневие, особено когато Жана надигне чашката.

 

Ревността на певицата ставала неуправляема и панаирите се случвали без значение къде се намират двете влюбени гугутки - в любовното гнездо или сред хора на публично място.

 

Един от пресните случаи бил от заведението, в което Бергендорф е ангажирана да забавлява посетителите.

 

 

Преди да получи забрана да се напива като кирка, Жана така се наквасила, че пяла непоносимо, а за капак вдигнала чутовен скандал на половинката си, след което си тръгнала преди края на работното си време.

 

Това не останало незабелязано нито за персонала, нито за клиентелата, а в мрежата дори се появили и негативни коментари по този повод.

 

Колко време ще издържат нервите на момичето избрало да дели леглото си със „звезда“, което между другото изглежда порядъчно и интелигентно, не ясно, но както повечето си връзки, очевидно Жана е на път да разбие и тази, макар и с жена.

 

Новата изгора на Жана Бергендорф е изкусителна красавица

Припомнете си, че певицата ползва фамилията на бившия си съпруг от когото има син Леон.

 

Датчанинът Стефан отдавна е разведен с нея и отглежда детето им. Той бил напълно наясно със зависимостите на съпругата си и след многократните ѝ неуспешни опити да ги преодолее, той е скъсал всякакви връзки с нея.

 

Освен това, Жана имаше доста горчиви сблъсъци със закона по темата наркотици, алкохол и домашно насилие, и беше обещала, че ще се промени.

 

До колко е успяла не е ясно, но тя продължава да живее от заеми, които така и не връща, и въпреки безпаричието си се държи като звезда от ранга на Риана и Бионсе.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Пази боже Куче от лайна не се отказва никога, та и тази набедена звезда.......
11.12.2022 12:56 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза