Меню

Избрани новини

Клюкарник

Нора Недкова водач на листа от НЕСМЕОК! Ето с коя бюлетина да гласувате!

Какво включва платформата на партията й?

 

Плеймейтката Нора Недкова поведе кръстоносен поход към парламента. Тя е водач на листата на новосъздадената от нея партия НЕСМЕОК (Национално Единение за Силиконов Еталон и Обществена Контракция).

 

Недкова, която по наследство има политически корени е решила, че със своите посестрими трябва да помогнат за подобряването на живота си.

 

Девизът на партията й е „Да не оставим парите на богаташите на жените им!“.

 

В предизборната платформа бившите гаджета на „100-те манекенки“ си поставят сериозни цели.

 

Ако влязат във властта, работата им е ще бъде натоварена защото с увеличаващия се брой милионери нараства и нуждата и търсенето на такива като тях.

 

 

Въпреки това леките момичета обещават на своите гласоподаватели, че ще успеят да приемат с мнозинство всички свои проектозакони, защото смятат лесно да се съвкоалират с мъжете от останалите парламентарно представени групи (изключения правят „левите“, с които силиконките трудно ще се разберат).

 

В плановете им влизат приемане на проектозакон за задължителни ежемесечни опознавателни мисии за срещи с правителства на екзотични държави и техните глави - като Малдиви, Оман, Танзания, Кения, Папуа и Нова Гвинея, Доминиканка, Мексико, Обединени Арабски Емирства, Таити и други сродни страни с плажове и палми подходящи за фотосесии.

 

Освобождаване от данъчни задължения за получени луксозни подаръци тип „гривна Картие“, „чанта Луй Вютон“, „Джип Порше Кайен или Бентли“, както и джобните оставени сутрин на нощното шкафче.

 

Стимулиране на разкрасителната индустрия с държавни дотации, по специално бизнесите с екстеншъни, ноктопластика, изкуствени мигли, микроблейдинг, хиалурон и силикон.

 

Създаване на актуализиран национален регистър с най-богатите мъже в страната подредени по богатство с телефонните номера, заведенията които посещават, както и снимки на съпругите и любовниците им (за да не стават грешки).

 

При създаването на бъдещото правителство Недковата партия ще поиска следните министерски кресла:

 

Министър на халтурата – чието първо постановление ще бъде построяването на „Бюст паметници“ в родните села на всяка прочута плеймейтка, моделка и инфлуенсърка.

 

Министър на финикийските знаци – Нора обяви, че това кресло се полага по презумпция на тяхната партия защото са се научили да печелят пари лесно и бързо, а резултатите им са видими в техните Инстаграм профили.

 

Плеймейтка за външен министър също би била от полза смята Норчето, тъй като нашите бамбини вече са се доказали като дипломатични и оправни с чужденците у нас и в чужбина, а Нора им особен опит с китайците.

 

Недкова възнамерява да създаде и ново министерство на шпионажа, което ще включва отдел по шантаж, контра шпионаж и оплюване чрез социалните медии.


Останалите точки в предизборната платформа на НЕСМЕОК не касаят бъдещето на българските граждани с по-високи доходи затова няма да им отделяме подробно внимание.

 

Гласувайте за Нора Недкова с бюлетина 69 и преференция 100$.

 

Предлагането и приемането на секс срещу гласове е противозаконно!

 

 

 

Тази статия е плод на авторска измислица! Честит Първи Април!  

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати