Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мегз за Карбовски: Вечно дрогиран и пиян, искаше секс срещу предавания, хвалеше се, че президента му плаща за да хули премиера!

В скандала е намесена и Николета Лозанова

 

Голяма война в уеб пространството се разразява между Мегз и Мартин Карбовски, видя репортер на LifeOnline.bg. Катализатор на случващото се е Нора Недкова.

 

Плеймейтката възропта, че Мартин е излъчил пробен разговор с нея, който уж трябвало да послужи само за пред продуцентите.

 

Под поста на Нора се включи Мегз с пространен коментар, който по-късно оформи и като Фейсбук публикация в личния си профил.

 

Там Миглена Каканашева разказва, как Мартин Карбовски я е изнудвал за секс, ако тя иска предаванията й да поживеят още малко в ефира.

 

Според Мегз Карбовски бил „вечно пиян и дрогиран“, а при тези си състояния разказвал как Николета и всички останали плеймейтки участвали в предаванията му са плащали с духане за да са в ефир.

 

За Мартин Карбовски Каканашева казва още – „човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал - е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран“.

 

С това обаче разкритията не свършват – Мегз повдига завесата и за „любовта“ между журналиста и президента:

„Лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян - колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава.“.

 

 

Постовете на двете известни жени събраха лавина от коментари, някои им се подиграваха, други ги подкрепяха и поздравяваха за смелостта да разкажат.

Единственият коментар от Мартин засега е под поста на Нора Недкова:


„Просто Нора, която непрестанно се притеснява за имиджа си, пропада все повече в истерията да покаже блясък и интелект едновременно. Усмихни се, Нора, няма да те снима никой вече по сериозни теми (дори на шега). Най-много да те поканят в Пресечна точка.“


 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 


Коментари (1)

Анчо Сузанита с откровено признание в Инстаграм.
Аз също духах на, Карбовски!
Пенисът му е малък, но с огромна глава.
Съжалявам...
Това беше в лошият ми период и вече е минало.
15.12.2020 17:15 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза