Меню

Избрани новини

Клюкарник

Кавалер върза тенекия на Нора Недкова? Плеймейтката го чака час в ресторант, накрая си плати сметката сама! (папарашки снимки)

На живо плеймейтката нямала нищо общо с публичния си образ

Нора Недкова е изгубила блясъка си и вече не е толкова притегателна сила за мъжете, сигнализира читател на LifeOnline.bg. Наскоро наш верен папарак излови известната плеймейтка в ресторант край морето.

Известната силиконка пристигнала явно за среща, поръчала си и зачакала кавалера си. Той обаче закъснявал, а тя нервно пишела в телефона си и звъняла, разказват свидетели на случилото се.

Обслужващият персонал попитал дали да вземе приборите от празното място, а любимката на Кулагин помолила да ги оставят защото чака приятел.

Той обаче така и не пристигнал и след като изяла поръчаното, плеймейтка извадила кредитна карта и платила разхода.

Нора Недкова сама на ресторант / снимка LifeOnline.bg

Прави впечатление, че на снимките Нора е неузнаваема и няма нищо общо с визията си, която споделя в Инстаграм.  

Буйните й екстеншъни са вързани, без грим и с обикновени дрехи Норчето прилича на момиче от квартала и е почти неразпознаваема, нищо чудно кавалерът й да е дошъл на срещата и щом я е видял да си е тръгнал без да й се обади.

Нора Недкова така и не дочака кавалера си / снимка LifeOnline.bg

Наскоро Нора Недкова, която често е критикувана за липсата на обща култура и нисък интелект се изцепи:

„Не харесвам нито една от кандидатките на тазгодишния конкурс за „Плеймейт“. Нищо лично, съдя по поведението им. Осемнайсетгодишни момичета говорят толкова лековато. Аз на 18 г. не съм се държала по този начин. Може би малко по-възпитано и по-интелигентно трябва да бъде момичето, което ще спечели първо място“, коментира русокоската, която не можа да обясни каква е функцията на прокурора при влизането си във „ВИП Брадър“ и се опита да яде крем супа със сламка.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза