Меню

Избрани новини

Клюкарник

Нора Недкова обзавежда нов дом

Плеймейтката на пазар за електрически ключове и корнизи из софийските сторове

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова не се прави излишно на примадона и си купува сама електрическите материали за новият си дом.

Дребната блондинка с дълги екстеншъни беше забелязана да шофира в покрайнините на София и да търси по борсите за електроматериали ел ключове за новият си апартамент, след което посети център за завеси, завивки и спално бельо, откъдето си закупи два корниза.

Ниският ръст на плеймейтката я затрудняваше да влачи дългите корнизи към колата си, но на помощ й се притече мощен мъжага от магазина, който й съдейства за прибирането на релсите в мини колата на мини жената.

25-годишната дама от няколко години живее в София, а както знаем е родом от морската столица.

От известно време слухове я свързват с доста заможен морски капитан от Варна, който й задоволявал всякакви прищевки и я разхождал из европейски дестинации като Париж и Монако.

Може същият благодетел да е закупил и апартамент на дребната дама.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати