Меню

Разцъкай

Кучето не ви е приятел и още 9 факта за животните, които не трябва да забравяте! (видео)


Сурикатите са робовладелци и убийци на деца

Добре известно е, че сурикатите се мотаят с маймуни, живеят в райски джунгли и пеят "Хакуна Матата", когато имат възможност. И освен това те са жестоки чудовища, които практикуват детеубийство и принуждават своите подчинени да вършат цялата мръсна работа. Колонията на сурикатите се управлява от алфа двойка, мъжки и женска, които изискват пълно подчинение и наказват нарушителите с изгнание. Тези малки диктатори разпределят отговорностите и определят кой с кого може да се "среща". По принцип само алфа двойката има право да произвежда потомство и ако някой не се подчини, нещата стават много лоши. Ако някоя женска роди, алфа женската обикновено убива всички бебета едно по едно. След това ренегатът има две възможности: да нахрани и отгледа малките на алфа женската или да отиде накъдето й видят очите. По правило мнозинството избират първия вариант, ставайки безплатна бавачка и всъщност попадайки в робство. Просто защото сурикатите, особено женските, живеят сами за много кратко време. 7/11

Някои от тях изглеждат мили и безобидни, но не пренебрегвайте това:

 

Изучаването на поведението на животните не винаги е забавно. Понякога можете да научите нещо, което не е много приятно или дори напълно отблъскващо. 

Или най-малкото никога повече няма да можете да погледнете любимото си животно по същия начин. 

Те не играят по човешки правила и от време на време лесно разбиват сърцата ни, преобръщат стомасите ни и изяждат вътрешностите ни.

По-горе в галерията изброяваме любопитни факти за иначе мили животни.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати