Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Котето на Карл Лагерфелд наследява милиони след смъртта на дизайнера

Домашният любимец е обезпечен със 150 млн. паунда

Шупет Лагерфелд е една от най-богатите котки в света благодарение на покойния си собственик Карл Лагерфелд. Домашният любимец, за който LifeOnline.bg вече ви е разказвал ще наследи част от богатството на починалия във вторник моден диктатор.

Творческият директор на Chanel си взе бялата персийка през 2011 година. Шупет присъства на много от снимките на дизайнера, който с удоволствие позира пред обективите с пухкавото животинче и така то бързо се превърна в светска знаменитост.

Инстаграм акаунта на бялата красавица има около 130K последователи, което е повече от това на редова БГ плеймейтка...

През 2017 г. профилът на Шупет падна жертва на хакери, но малко по-късно моделиерът възстанови контрола над социалния профил.

Преди време Лагерфелд успокои последователите на писаната:

"Шупет си има свое състояние, тя ми е наследница, и ако се случи нещо с мен, човекът, който ще се грижи за нея, няма да има нужда от нищо."

Котката ще наследи около 150 млн. паунда.


Шупет "благодари" за милите думи и съболезнования от профила си в мрежата

Във Франция, чисто фактически, животните не могат на станат наследници, тъй като от правна гледна точка не се явяват нито физически, нито юридически лица. Но това е възможно в Германия, а Карл Лагерфелд има германско гражданство.

При споровете за наследство се взима предвид страната на постоянно пребиваване (в случая за дизайнера Франция) и се предполага, че модният дизайнер е завещал на домашния си любимец средства или чрез фонд, или чрез физическо лице.


 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) наЮни 17, 2018 в 4:36 PDT

ШупетКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза