Меню

Избрани новини

Звездите

Покрусена от убийството на племенника й, Гала пусна предаването си на запис! Нови разкрития около трагедията!

Според разследващите, младежът се е занимавал с незаконни упойващи вещества

Титулярната водеща на култовото женско предаване "На кафе" Гала се е върнала преди дни от САЩ заедно с мъжа си Стефан, където отиде на погребението на своя племенник Георги Пенев, научи репортер на LifeOnline.bg.

Джордж както го наричат отвъд океана е син на нейния брат Петър.

23-годишния младеж бе застрелян от полицай при опит за бягство и оказване на съпротива след проверка на адрес по сигнал за шум и странно негово поведение.

нцидентът станал на 10 декември в предградието на Бъфало, Фредония.

Според полицията служителите се натъкнали на барикадирал се млад мъж на втория етаж от къщата си.

Полицай и пожарникар се опитали да го измъкнат оттам. Младежът дълго отказвал да отвори вратата, но после излязъл и подгонил служителите на реда с нож в ръка. Самият той имал прорезни рани по гърдите и от тях течала кръв. На алеята пред къщата приклещил полицая.

Според официалната информация, полицаят му извикал да спре, но след неподчинението му стрелял при самоотбрана и убил младежа. Органите на реда предполагат, че младежът се занимавал с незаконни наркотични и упойващи вещества.

"Беше изключително слънчево момче, съсипана съм", споделила Гала на екипа си за ненадейно случилата се трагедия.
Докато Гала бе в САЩ за траурната церемония, няколко дни предаването й бе водено от Кристина Патрашкова, а от четвъртък тече на запис, издават от екипа на водещата.

Източник - HotArenaКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза