Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Поклонението пред тленните останки на Иван Ласкин ще е на 8 януари в храм "Св. Седмочисленици"

Звезди от родния шоубизнес изказват съболезнования за Иван Ласкин в социалните мрежи, Съюзът на артистите също публикува официално съобщение

Десетки родни звезди, с мъка и горест в сърцата, постнаха своите прощални думи за Иван Ласкин на стената на съпругата на актьора Алекс Сърчаджиева във Фейсбук.

Председателката на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева написа: "Светъл път и мир на душа ти, прекрасно момче... Много те харесваме и обичаме...
Винаги ще нося спомена за теб, за онази вълшебна нощ в градината ни, през нощта четиримата около огъня, над нас звездите, красивият ни нощен разговор за истинските неща от живота и прекрасната ти усмивка... Толкова е тъжно и нереално.... Сега ще бъдеш звездичката на любимите си две момичета. Бог да те прости. Поклон..."

"В деня, в който Дими щеше да навърши 49, Ivan Laskin реши, че е време да тръгва... натам, където са най-ярките му приятели, мъже, таланти, непреклонни и непремирими духове.... Поклон пред паметта ти, приятелю... Александра Сърчаджиева, сила и любов... той винаги ще бди над вас", са прощалните думи на вдовицата на Дими от "Сленг" Ива Екимова.

Моделът Венета Харизанова предпочете да припомни думи на Ласкин към любимата му Алекс: 
„Толкова те обичам, че дори не забелязвам детето ни когато притичва покрай теб! Толкова те обичам, че когато стоеше под дъгата в Гърция тя ми се видя черно-бяла... Обичам бръчиците и нескопосаната ти прическа сутрин, когато се събуждаш и приличаш на мокро врабче ...Толкова те обичам, че само когато съм с теб, не съм егоист. Толкова те обичам, защото ме правиш добър и нежен, защото цериш просташкият ми характер само с поглед...защото те обичам! Обичам тайнството ти на честен човек и някои релефи от тялото ти за които няма да споделя! Обичам дишането срещу лицето ми когато спиш и аз те гледам! Обичам да те галя и ти да се усмихваш на сън... ПОКЛОН!!!"

"Чао, пич! Беше ми повече от приятно да си лафим!!! Недостижим си!!!", написа колегата на Сърчаджиева в "Биг Брадър" Ники Кънчев.

Съюзът на артистите също публикува официално съобщение по повод кончината на актьора:

"Трудно ни е да вярваме, че това е краят!

На 48 годишна възраст си отиде един от най-харизматичните, обичани и талантливи български актьори. 
Иван Ласкин остави сериозни следи, както в киното, така и в театъра. През 1986 г. детският сериал „Васко да гама от село Рупча” го превръща в най-популярното момче у нас. По-късно завършва ВИТИЗ. Незабравими остават ролите му и в сериали като „Хайка за вълци” и „Дунав мост”.
Играел е на сцените на НАРОДЕН ТЕАТЪР "ИВАН ВАЗОВ", Театър Българска АрмияМалък Градски Театър "Зад канала" и много други."

Съюзът на артистите изказва своите съболезнования на близките на актьора!

Поклонението ще бъде във вторник (8.01) от 12.30 в храма "Свети Седмочисленици".

Малко по-късно погребението ще се състои в Алеята на творците на Централните софийски гробища.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати