Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Поклонението пред тленните останки на Иван Ласкин ще е на 8 януари в храм "Св. Седмочисленици"

Звезди от родния шоубизнес изказват съболезнования за Иван Ласкин в социалните мрежи, Съюзът на артистите също публикува официално съобщение

Десетки родни звезди, с мъка и горест в сърцата, постнаха своите прощални думи за Иван Ласкин на стената на съпругата на актьора Алекс Сърчаджиева във Фейсбук.

Председателката на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева написа: "Светъл път и мир на душа ти, прекрасно момче... Много те харесваме и обичаме...
Винаги ще нося спомена за теб, за онази вълшебна нощ в градината ни, през нощта четиримата около огъня, над нас звездите, красивият ни нощен разговор за истинските неща от живота и прекрасната ти усмивка... Толкова е тъжно и нереално.... Сега ще бъдеш звездичката на любимите си две момичета. Бог да те прости. Поклон..."

"В деня, в който Дими щеше да навърши 49, Ivan Laskin реши, че е време да тръгва... натам, където са най-ярките му приятели, мъже, таланти, непреклонни и непремирими духове.... Поклон пред паметта ти, приятелю... Александра Сърчаджиева, сила и любов... той винаги ще бди над вас", са прощалните думи на вдовицата на Дими от "Сленг" Ива Екимова.

Моделът Венета Харизанова предпочете да припомни думи на Ласкин към любимата му Алекс: 
„Толкова те обичам, че дори не забелязвам детето ни когато притичва покрай теб! Толкова те обичам, че когато стоеше под дъгата в Гърция тя ми се видя черно-бяла... Обичам бръчиците и нескопосаната ти прическа сутрин, когато се събуждаш и приличаш на мокро врабче ...Толкова те обичам, че само когато съм с теб, не съм егоист. Толкова те обичам, защото ме правиш добър и нежен, защото цериш просташкият ми характер само с поглед...защото те обичам! Обичам тайнството ти на честен човек и някои релефи от тялото ти за които няма да споделя! Обичам дишането срещу лицето ми когато спиш и аз те гледам! Обичам да те галя и ти да се усмихваш на сън... ПОКЛОН!!!"

"Чао, пич! Беше ми повече от приятно да си лафим!!! Недостижим си!!!", написа колегата на Сърчаджиева в "Биг Брадър" Ники Кънчев.

Съюзът на артистите също публикува официално съобщение по повод кончината на актьора:

"Трудно ни е да вярваме, че това е краят!

На 48 годишна възраст си отиде един от най-харизматичните, обичани и талантливи български актьори. 
Иван Ласкин остави сериозни следи, както в киното, така и в театъра. През 1986 г. детският сериал „Васко да гама от село Рупча” го превръща в най-популярното момче у нас. По-късно завършва ВИТИЗ. Незабравими остават ролите му и в сериали като „Хайка за вълци” и „Дунав мост”.
Играел е на сцените на НАРОДЕН ТЕАТЪР "ИВАН ВАЗОВ", Театър Българска АрмияМалък Градски Театър "Зад канала" и много други."

Съюзът на артистите изказва своите съболезнования на близките на актьора!

Поклонението ще бъде във вторник (8.01) от 12.30 в храма "Свети Седмочисленици".

Малко по-късно погребението ще се състои в Алеята на творците на Централните софийски гробища.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати