Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Иван Ласкин е поставен в изкуствена кома! Търси се донор за трансплантация!

Лекари се борят за живота на екранния Васко да Гама от село Рупча

Иван Ласкин е в критично състояние, след като получи нови здравословни проблеми.

Половинката на водещата на "ВИП Брадър" Алекс Сърчаджиева е настанен в реанимацията на ВМА в критично състояние, както LifeOnline.bg вече съобщи.

48-годишният актьор е в изкуствена кома, която е направена по решение на лекуващите лекари, съобщава fakti.bg.

Докато актьорът е в изкуствен сън, медици и близки правят опити за намиране на донор. Състоянието му е много тежко и спешно се налага трансплантация на черен дроб, за да може новият орган да осигури нормалното функциониране на организма.

Според специалистите Ласкин има проблем със съсирването на кръвта и това затруднява откриването на подходящ донор, чиито показатели да съвпадат или поне да се доближат до тези на Ласкин.

Актьорът страда от остра чернодробна недостатъчност, потвърждават от близкото му обкръжение. По-рано той лежа в "Пирогов", където бе приет по спешност.

Страданията му били ужасни и нечовешки, твърди негов колега от актьорската гилдия, който помолил медиците за консултация.

Прогнозата им не била оптимистична.

Видът на актьора бил неузнаваем и малцина лекари и пациенти разпознали Иван Шибилев от "Хайка за вълци". Той постъпил във ВМА заради влошаване на здравословния проблем, след като през септември лежа в столичната Втора градска болница. Две седмици преди това почина баща му, а Иван понесъл много тежко загубата на родителя си, разказват близки до него.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати