Меню

Избрани новини

Клюкарник

Голям сакатлък! Славка Калчева счупила крак! (видео)

Песента й "Бяла роза" става на 22 години

 

Голямата българска певица Славка Калчева (67) е пострадала лошо преди няколко месеца. Изпълнителката на "Бяла роза" си е счупила крака, стана ясно от нейн разказ.Инцидентът се случил през март и Калчева вече е добре, свалила е гипса.

 

За щастие не изпитва болка, но все още се страхува да го натоварва. През уикенда изпълнителката на вечния хит "Бяла роза" бе гост на най-голямото добруджанско хоро. Хоротеката се проведе в село Бранище.По думите на Калчева, тя не се хванала на хорото, защото гледа да си пази крака. Все още не си позволява да скача, тъй като отскоро е добре, допълва народната певица.

 

И описва събитието като много впечатляващо. „Стадионът в селото бе очертан с ленти като границите на България. Много хора имаше", описва атмосферата Калчева, която за пръв път е гост на хоротеката.

 

 

Гвоздеят в програмата, разбира се е бил фолклорният евъргрийн "Бяла роза". През тази година песента навършва 22 години."Не водя статистика колко пъти съм я пяла. На всяко събитие, тържество, събор, концерт я изпълнявам поне по два пъти. Винаги питам хората, когато приключа с репертоара си, какво искат да чуят отново. И те са категорични. Искат си "Бяла роза". Когато ги попитам дали не им е омръзнала, ми казват, че няма как това да се случи", споделя любимката на млади и стари.

 

Фолклорната изпълнителка, която е автор на музиката и част от текста на песента, планира да изненада феновете си по случай годишнината от създаването на най-големия си хит.

 

По този повод тя е взела решение да го изпълнява по два пъти.

 

"Щом чуят "Бяла роза", всички се хващат на хорото. Затова вече на изяви ще я пея по два пъти, без публиката да ме кара. Това е моят подарък за феновете", радостна е от народната любов певицата.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати