Меню

Избрани новини

Риалити

Рокаджията Дичо влезе в кожата на Войводата Володя Стоянов (видео)

Изпълнителят с минорно настроение по време на целия лайф, не му се нравят отредените образи

Не спират трудните образи за поп и рок изпълнителят Дичо в шоуто "Като две капки вода".

След като в миналия лайф се превъплъти в британската вокална богиня Адел, днес на сцената той трябваше да влезе в дрехите, навущата, потурите и калпака на войводата на македонските народни песни Володя Стоянов, дори и да запаше неговия пищов.

Като един истински артист Дичката се справи успешно, като вложи малко повече енергичност в изпълнението си - нещо неприсъщо за оригинала.

Фънки го подкрепи в тежкото начинание: "Много добро представяне на Дичо, защото Володя Стоянов е много особен човек, много особен изпълнител, придава една топла ширина на изпълненията, но ти се справи много добре. Браво, мен".

Хилда се смя дълго преди да събере сили да коментира образа, но в крайна сметка: "Съгласна съм с Фънки, че имаше малко повече енергия от необходимата. Този слънчев тембър не го докара много точно, нямаше го неговото "през усмивка" пеене. Но иначе си екстра".

"В един момент имаше погледа на Марлон Брандо, Движенията на Володя са малко по-бавни и плавни, не трябваше да вдигаш и двете ръце нагоре", пак с хумор изкоментира имитацията Веско Ешкенази.

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати