Меню

Избрани новини

Риалити

Тита спечели осмия лайф на "Като две капки вода" с имитация на израелското чудо Netta

Петя Буюклиева се размина на косъм с победата

В края на трудния 8-ми лайф на шоуто за имитации "Като две капки вода", младата хип-хоп и R&B певица Тита спечели симпатиите на зрителите с имитацията си на победителката от Евровизия 2018 -та - Нета Барзилай. Тя спечели за втори път наградата в шоуто.

На сложните, но атрактивни превъплъщения на сцената седнали удобно в публиката се насладиха популярните персони: шеф Иван Манчев от "Кошмари в кухнята", фолк певицата Славка Калчева, която беше дошла да подкрепи своят колега Милко Калайджиев, който изпя нейна песен и Drag Queen Мис Елза Парини.

Ето как журито в лицето на Фънки, Хилда Казасян и гостуващият Веско Ешкенази оцениха усилията на участниците:

Фънки, преди да раздаде точките си, изсумтя, че ако имало "0 точки" щял да ги даде на повече от един участник, но регламента на предаването не го позволявал: 3 точки даде на Милко Калайджиев, 4 точки даде на Папи Ханс, 5 точки на Дичо, 6 точки на Деси Добрева, 7 точки на Тита, 8 точки на Мария Илиева, 9 точки на Стефан Илчев и 10 точки на Петя Буюклиева.

Хилда даде своите оценки в следния ред: 3 точки на Милко Калайджиев, 4 точки на Дичо, 5 точки на Папи Ханс, 6 точки на Деси Добрева, 7 точки на Мария Илиева, 8 точки на Стефан Илчев, 9 точки на Тита и 10 точки за Петя Буюклиева.

Веско Ешкенази раздаде точките си като гостуващо жури така: 3 точки на Папи Ханс, 4 точки на Деси Добрева, 5 точки за Дичо, 6 точки за Милко Калайджиев, 7 точки за Стефан Илчев, 8 точки за Тита, 9 точки за Мария Илиева и 10 точки за Петя Буюклиева.

На първо място, безапелационно с 30 точки се нареди Петя.

След което се пристъпи към традиционното раздаване на 5 точки между самите имитатори:

Тита - 5 точки за Папи Ханс, Стефан също даде 5-те си точки за Папи Ханс, Деси - за Папи Ханс, Дичо не изненада никой, давайки ги също на Папи Ханс, Петя даде 5-те си точки на Тита, Папи Ханс даде пет точки на Петя Буюклиева, Мария Илиева даде точките си също на Петя Буюклиева, а Милко Калайджиев даде точките за Деси Добрева.

Петя Буюклиева запази първото място с 40 точки.

Но след гласуването на зрителите имаше тотален обрат:

Феновете пред малкия екран дадоха: 3 точки за Дичо, 4 точки за Папи Ханс, 5 точки за Деси, 6 точки за Милко, 7 точки за Петя, 8 точки за Мария Илиева, 9 точки за Тита и 10 точки за Стефан Илчев.

След зрителския вот, Тита зае първото място в осмия лайф и грабна за втори път наградата от 1000 лева.

Младата хип-хопърка от Силистра обяви, че дарява парите на бебето Сияна на 1 год. и 4 месеца, което е с диагноза некротизиращ ентероколит.

Ето кои световни звезди отреди да имитират участниците в следващият лайф, бутонът на късмета:

1. Дичо ще видим като ZZ Top

2. Милко Калайджиев ще имитира легендарният Engelbert Humperdinck - "Please release me anymore"- 1989 г.

3. Деси Добрева ще влезе в образа на Краля на попа - Майкъл Джексън

4. Папи Ханс ще прави Лейди Гага

5. Мария Илиева пак с брутален образ - Keith Flint от Prodigy, когото светът на музиката загуби наскоро на 49 год. възраст

6. Стефан Илчев ще се превъплъти в американския рапър CeeLo Green 

7. Петя Буюклиева ще избухне на сцената с дуета Криско и Тита, като това ще бъде единствената имитация на български звезди в следващия лайф

8. Тита пък ще трябва да скочи в ролята на лъвицата Тина Търнър, нещо, което вече се случи на Петя Буюклиева в първия епизод на предаването

Гост в журито на 9-ия лайф на шоуто ще бъде големият Орлин Горанов.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза