Меню

Избрани новини

Ексклузивно

И майката на Глория с ковид! Стефка Пенева подлудила докторите в отделението!

Бабата на Симона Загорова заливала медиците с изисквания и претенции като най-голяма звезда

 

Народната певица Стефка Пенева също се е заразила с Ковид-19 и е била приета за по-задълбочени изследвания в ковид отделението на ВМА, научи ексклузивно репортер на LifeOnline.bg.

 

Източник от отделението изказа възмущението си от капризното поведение на майката на поп фолк примата Глория.

 

За разлика от дъщеря си, която предизвикала възхищение у медиците с възпитаното и търпеливо държание, Стефка затрупала и без това ангажираните медици с претенции и изисквания.

 

 

Бабата на Симона Загорова била вечно недоволна и занимавала всички в отделението с личността си, като грандоманщината й можела да засенчи най-големите звезди на републиката, оплакаха се работещи на първа линия.

 

Припомнете си, че както първо нашата медия съобщи, на Нова Година Глория бе приета за лечение от коронавирус във ВМА след като е почувствала дискомфорт.

 

Тя бе изписана в неделя, а персонала на отделението където лежа 10-тина дни бил толкова впечатлен от достойното й присъствие, че дори излезли да я изпратят когато си тръгнала здрава обратно към дома.

 

 

На другия полюс обаче се оказала нейната родителка, която пристъпва прага на лечебното заведение малко по-късно. Баба Стефка постоянно намирала как да затруднява персонала с всякакви налудничави приумици, и макар че не се намирала в опасност, настоявала за пълни изследвания и специално внимание.

 

Скромността, която по-рано Глория демонстрирала, била неприсъща народната певица, а изискванията й за храна, напитки, удобства и отношение, контрастирали на фона на кризисната ситуация.

 

Всеки момент се очаква Стефка Пенева да стане прабаба, тъй като внучката й Симона Загорова е в предродилно състояние. През последните 9 месеца тя износи дете от връзката си с Даниел Милушев от Доспат.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати