Меню

Избрани новини

Звездите

Шепот от отвъдното! Душите на Джена и Наско били заедно и в предишен живот!

Снимка: BONY BROTHERS

Наследникът на "Канарите" й предложил брак на Бъдни вечер

Певицата Джена по фамилия Стоева призна, че е последователка на учителя Петър Дънов, научи репортер на LifeOnline.bg.

Чалга звездата заяви, че вярва, че със съпруга си Атанас Стоев са били двойка и в предишен живот. Според нея преражданията съществуват и двама с любимия й вече са били един до друг и в минал живот.

В този живот любовната им история избухна преди около три години. Срещат се за първи път на живо и любовта им пламва веднага. Така от тогава са неразделни. Вълшебството се случва във фамилния дом на Канарите. Джена отива за да чуе песните, с които ще се включи в юбилейния концерт на оркестъра, тези факти младото семейство разкри пред камерата на “Папараци”.

Скоро след първата им среща, точно на Бъдни вечер, Наско предлага брак на Джена:

“Случайно стана. Бъдни вечер винаги е бил празника, на който нашето семейство се е събирало и тъй като тя беше свободна на този ден, не се поколебах всичко да се случи тогава – а певицата продължава – Наско е много потаен. Когато реши да прави изненада, последна разбирам аз.

На Бъдни вечер, тогава беше първият ми празник с неговото семейство. В семейство Стоеви на всеки един празник се спазват българските традиции. Свекърът ми беше запалил камината, бъдника гореше, трапезата беше сложена, седнахме на масата. Насето беше много уверен в себе си, изобщо не беше притеснен, падна на колене и ми предложи.”

Разбира се, звездното семейство признава, че като всяка нормална двойка понякога се карат, но в крайна сметка обичта им се засилва.

За Джена в началото на семейният живот е било трудно да се пречупи, но вярва, че няма хармоничен брак, в който жената да е камъка:

Жената трябва да смъкне малко гарда, за да може да остави мъжа да води и мъжа да бъде силата, а жената да бъде нежната и да бъде балансьор.

По всичко личи, че синът им ще наследи техният талант, тъй като любимата му играчка са палките за барабани на баща му, а щом зазвучи народна музика, започва да “ври и кипи”.

Както е казал народа: “Кръвта вода не става”, така и Атанас трети очаквано ще стане трето поколение музикант. По време на бременността си бъдещата майка качила само 14 килограма. Въпреки че е заклета вегетарианка, докато чакала бебето, тя си хапвала и месо, но днес стои далеч от мръвката. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати