Меню

Избрани новини

Звездите

Ретроградна година! Нов сакатлък в семейството на Валя Балканска

Бордюр прати народната певица по спешност в болницата

 

Валя Балканска бе прегледана по спешност в смолянската болница. Народната певица се озова при докторите след сакатлък на улицата.

 

"Както си вървях навън, изведнъж се спънах в бордюра. Ударих си много лошо десния крак. Веднага отидох да ми направят рентгенова снимка и да се консултирам с травматолози. Слава Богу, оказа се, че крайникът ми не е счупен. Лекарите ми дадоха мазила за болката и ме изпратиха вкъщи да си почивам", разказа пред столичен таблоид изпълнителката на "Излеел е Делю хайдутин".

 

Тя допълни, че ще й е трудно да стои в покой в следващите няколко седмици, тъй като е свикнала да води динамичен начин на живот.

При все това обаче щяла да направи всичко възможно, за да спази препоръката на медиците.

 

ПИК припомня, че това е втори инцидент в семейството на Валя от началото на годината. През януари й се наложи да преустанови за известно време концертните си изяви и турнета, както и да напусне любимото си ранчо в планината, за да се пренесе в апартамента на дъщеря си в Смолян. 

 

50-годишната наследничка на Балканска се контузила изключително жестоко и претърпяла тежка операция по смяна на тазобедрената става. Понеже отдавна била разведена и нямало на кого да разчита, майка ѝ Валя зарязала всичко и се преместила временно да живее при нея, защото трябвало да я обслужва, да се грижи за домакинството и най-вече да я води по доктори, писа тогава "Ретро".

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати