Меню

Избрани новини

Звездите

Валя Балканска спря концертите за да се грижи за болната си дъщеря

Народната певица е преустановила изявите си заради семейни проблеми

Преди седмици космополитната Валя Балканска е напуснала любимото си ранчо в планината и се пренесла в апартамента на дъщеря си в Смолян, защото тя е обездвижена и има нужда от постоянни грижи. 


50-годишната наследница на Балканска се контузила изключително жестоко и претърпяла операция за подмяна на тазобедрена става. Това лято жената паднала нелепо, което предизвикало фатално счупване. Наложило се ставата да бъде сменена с изкуствена, но процесът по възстановяването й прохождането й се оказал по-сложен и от самата операция. 


Понеже отдавна била разведена и нямало на кого да разчита, майка й Валя зарязала всичко и временно се преместила при нея, за да се грижи за домакинството и да я обслужва, и най-вече да я води по доктори. 

"Ходене по мъките й. Скоро я водих на преглед до Пловдив. Много е трудно. Отказвам участия, за да бъда до нея", споделя изпълнителката на "Излел е Дельо хайдутин". Балканска има три деца и макар всеки да е хванал пътя си, тя продължава неуморно да им помага. 


"В куфарите ги отгледах. Но ми беше пълна къщата", с усмивка споделя тя. С напредването на възрастта и 77-годишната певица все по-често има нужда от помощ, но гледа да се държи, особено след смъртта на съпруга й Емил Балкански, пише Ретро. 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати