Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Бебо Халваджиян се показа натрошен от "Пирогов"

Синът на продуцента Маги Халваджиян е с пирони в крака, претърпял е няколкочасова операция и е бинтован от стъпалото до ингвиналната гънка

След като катастрофира с мотора си и бе откаран в "Пирогов", вече седмица синът на Магърдич Халваджиян - Бебо се възстановява от операция на крака си.

Потиснат от случилото се и дал си сметка до какво можеше да доведе подобен инцидент, той е написал емиционално послание до всички негови близки и приятели във Фейсбук.

Откровенията си 28-годишният Бедрос е гарнирал с натуралистични снимки от болничното заведение:

"1 секунда. 1 секунда невнимание, която може да промени живота ти. 1 секунда, която води до катастрофа, тежка фрактура, дълга операция, 7 дни лежане в болница и кой знае още колко месеци възстановяване. 1 секунда, а след нея времето спира. 

Лежиш безпомощно на пътя и умираш от болка и страх под жестоките лъчи на жаркото слънце. Колите те подминават и шофьорите закриват очите си, за да не те гледат. В следващата безкрайна секунда виждаш невъобразимата уплаха в очите на жена си, тичаща към теб. След още едно мигване и майка ти е там. Лежиш и чакаш спасение, под формата на подскачаща, раздрънкана линейка. Някак успяват да те вдигнат и пренесат в нея, но пътя до болницата е един от кошмарите, които би забравил.

Безкрайната вечер на топлия 20-ти август се лее бавно. Премествайки ме от кабинет в кабинет, по коридорите виждам роднини и приятели, които започват да се стичат заинтересовани за здравето ми, чакайки детайли за операцията.
За нея няма да навлизам в детайли, няма да са красиви. А след нея... Започват дните на безумни мъки и болки и дискомфорта на хоспитализацията.
Ежедневието ми се свежда до това да успея да се изправя до седнало положение в леглото за поне 2 минути без главата ми да се пръсне от световъртеж и след това да извикам сестрата за обезболяващо. Толкова. 

"Не можеш да свършиш най-нормални, битови неща, а ако все пак успееш, после се чувстваш сякаш си изкачил планина на един дъх.

Но все пак съм устроен така, че във всяка ситуация да търся плюсове и красота. Благодарен съм на страшно много хора. Ще започна от двамата колеги мотористи, които спряха веднага след удара и бяха неотлъчно до мен, докато линейката ме прибра. Също така момчетата, който слязоха от колите си, звъннаха на 112 и вдигнаха цял автомобил, за да ме освободят. Милите дами, които ми даваха вода и стискаха ръката ми за кураж. Благодаря на всички, които помагаха и идваха да ме видят и да се погрижат за мен през тази седмица в болницата. Благодаря на страхотния доктор Милко Илиев и целият му екип за невероятната операция и всички пирони, с които ме дари! Благодаря на всички сестри, санитари и рехабилитатори за внимателните грижи. Най-много благодаря на семейството си, че беше до мен във всяка една минута. А на Allexandra Amorr, която за пореден път ми доказа силата на любовта ни, ще имам да се отблагодарявам цял живот. Благодаря ви. Обичам ви. Пазете се, защото е нужна само 1 секунда."

С прозренията си, той иска да подскаже на младите хора, които ежедневно са на пътя, в ролята си на шофьори или управляващи мотори, да бъдат изключително внимателни и концентрирани, защото миг невнимание може да ги отведе на най-нежеланото място на този свят, а в най-добрия случай - на операционната маса.

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати