Меню

Избрани новини

Риалити

Славка Калчева разочарована от имитацията на Галка от Каризма! (видео)

С пореден провал, Галя рине дъното на класацията в „Капките“

 

Фолклорната звезда Славка Калчева останала доста разочарована от начина, по който Галка от Каризма я имитира в последния лайф на "Като две капки вода".


Изпълнителката с насмешлив глас за пореден път се изложи в шоуто и въобще не успя да се доближи до пеенето и сценичното поведение на Калчева. Неслучайно тя за пореден път беше ниско оценена и се класира на предпоследно място, като след нея по традиция точките поставиха само Луна.

 

Докато подготвяла представянето си Галя и Калчева се чуват по телефона с цел имитаторката да почерпи съвети от извора. Оригиналът дала съвети на младата си колежка, дори я окуражила, че се справя добре. Това сподели самата Галка в ефир. 


Оказа се обаче, че въпреки наставленията народната изпълнителка не останала никак доволна от имитацията. Тя специално гледала "Капките", за да проследи как ще се справи бившата половинка на Миро от Каризма. Била сигурна, че задачата няма да е толкова трудна за Галя и тя ще й донесе повече точки, още повече, че песента е обичана от целия народ. Точно обратното.

 

След като гледала шоуто, Калчева не скрила възмущението си от видяното. 


 

АНКЕТА: Кой трябва да победи в "Като две капки вода"?Споделила с редица свои приятели, че колежката й въобще не успяла да докара нейния глас, извивки и държание. Впрочем, преди пет години, в третия сезон за "Като две капки вода", бившата телевизионна водеща Джуджи също трябваше да излезе на сцената като Славка Калчева и да изпее "Бяла роза". Тогава народната певица беше и в публиката на предаването. 


Към днешна дата изпълнителката смята, че Джуджи, която по принцип няма никакви гласови данни, се е справила много по-добре с образа й. "Много по-хубава имитация, много по-близка до мен", обяснява лъчезарната Славка Калчева, която е автор на песента „Бяла роза“.


Народната изпълнителка уточнява, че макар Джуджи да не може да пее, то за сметка на това пресъздала настроението и духа, които Калчева и най-известната й песен "Бяла роза" носели, пише Галерия.

Друга забавна имитация на Славка Калчева и нейният непреходен хит направи и Милко Калайджиев, който вдигна на крака цялата зала на „Като две капки вода“ миналата година, припомня репортер на LifeOnline.bg.

 

 

До края на предаването остават само два концерта. Следващият понеделник е полуфинала, на който ще станат ясно четиримата финалисти. Във временното класиране Галка рине дъното на класацията, за потенциални финалисти са спрягани имената на Маги Джанаварова, Фики Стораро, Димитър Маринов и Дара.

 

 

Временно класиране в Като две капки вода - 8 преди полуфинала

 

За предпоследният концерт Луна ще бъде Ани Павлова и ще трябва да изпее легендарната песен „Пътнико свиден“, Галя от Каризма ще е Джон Траволта и Оливия Нютън Джон, Антоан ще е Брайън Адамс, Маги Джанаварова ще имитира Стефка Съботинова, Димитър Маринов ще е Борис Христов, Фики ще бъде Васил Найденов (чийто песни той пее и по участия), JJ – Ричард Маркс, Тото – Хюсеин Алжасми и Дара ще имитира Лейди Гага и Брадли Купър и тяхната любовна балада от филма „Роди се звезда“.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза