Меню

Избрани новини

Риалити

Излагации в Капките! Екипът го удари през просото – обърнаха го на махленска седянка!

За капак объркаха двете най-известни народни певици

 

Малко преди стотното си издание „Като две капки вода“ загуби блясъка си. Липсата на конкуренция в ефира е вкарала екипа на шоуто в руслото на отегчението и те са го подкарали монотонно и безконтролно.

 

Сценаристите или са в отпуск или въобще ги няма, скечовете на водещите са уморително дълги и убийствено скучни. Самите водещи бъркат текст, говорят с екипа зад кадър, който не се вижда, със сценичните работници, помежду си, но не и по темата, за която са на сцената. Журето няма търпение да си тръгне и дори не се старае да измисли по-оригонални коментари от вече изречените и дъвче добре познати фрази с отегчени изражения... и така устите им произвеждат клише след клише!

 

В залата цари пълна анархия, а шоуто се е превърнало в тотален водевил.

Стана ясно, че снощи и титулярният режисьор Кико, не е зад пулта заменен от някакъв новобранец. Шефа на шоуто, който така обича да развява дългите си коси в ефир и да лее напоителни и поучителни речи също отсъстваше. Сценичните работници са го ударили на уволнение и се влачат по сцената разнасяйки декор в кадър... Тотална художествена самодейност!

 

 

Общо взето вчерашния лайв приличаше повече на репетиция отколкото предаване, което се излъчва на живо пред 2 милиона зрители. Може би факта, че цялата страна е прикована към телевизорите заради изолацията е дал успокоение на продуцента и той е решил, че няма нужда да си дава зор. Отсъствието на публиката в залата също действа демотивиращо на хората, които иначе трябва да правят качествен продукт.

 

Но нека екипа не забравя, че има много други възможности за зрителя - например да си пусне някое интересно филмче...

 

Всъщност зрителите, които избират да гледат „Капките“ отдавна не са 2 млн. защото много от тях спряха да следят предаването още някъде след първия месец,и даже мурафетите на Луна и голите снимки и клипове на Тото не могат да ги върнат.

  

Ниското качество и усещането за предначертаност също отблъсна голям брой почитатели. Да не говорим за разкритата машинация с смс-ите от зрителския вот.


 

За капак на цялата тази бъркотия снощи, редакторите направиха грандиозен гаф и с Бутона на късмета.

 

В апаратната явно не познават българският фолклор и най-известните ни певици, защото объркаха двете най-големи, които вече не са сред живите - Надка Караджова и Стефка Съботинова, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

 

Бутонът на късмета определи на Маги Джанаварова странна задача – тя ще трябва да пее песен на Стефка Съботинова, но да изглежда като Надка Караджова.

 

Когато Маги натисна голямото копче, в студиото зазвуча песента „Притури се планината”, но на екрана излезе снимка на Надка Караджова с надпис „Стефка Съботинова“, която всъщност изпълнява космическата песен.

 

АНКЕТА: Кой трябва да победи в "Като две капки вода"?

 

Не стана ясно, някой от журито, участниците или водещите да е констатирал несъответствието, което още повече изнерви зрителите, които не закъсняха с гневните коментари в социалните мрежи.

 

Според някои от тях, Хилда и Маги са видели грешката и именно затова бяха странните им физиономии, а не заради избора на бутона. Въпреки това обаче, не казаха и дума в ефир.

 

 

Дъщерята на Надка Караджова - Светла, също не подмина издънката със снимката на майка й и сподели грешния кадър в личния си профил във Фейсбук, а отгоре написа:

 

„В като две капки вода”, тази вечер”, придружено с българското знаме и смеещи се емотикони.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (2)

Валя много добър анализ
05.05.2020 20:05 / Отговор
Гришо ААЕ ... ТИЯ ВЕЧЕ ТОЛКОВА СИ ПОВЯРВАХА, ЧЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГИ ГЛЕДА, ВИЕ ВЪОБЩЕ ЗА КАКВО ИМ ПРАВИТЕ РЕКЛАМА?????
06.05.2020 16:34 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати