Меню

Избрани новини

Клюкарник

Луна попиля Вергов – Никому известен актьор вегетиращ на гърба на поп фолк певиците!

„Стефан Данаилов беше мой учител в актьорското майсторство, а не Арлекин като набеденият за актьор Вергов, който забравя репликите си по време на представление! От такива измислени “актьори” не могат да се изявяват истинските таланти на България!“

 

„Никому неизвестният Арлекин Юлиан Вергов живее от подаянията и съжалението на поп-фолк жанра! Да припечели някой лев, да се възползва от популярността на красивите поп фолк певици и най-вече да изпроси няколко секунди слава, окован във вериги Арлекин Вергов, показва своята бездарност, безсилие и паразитно вегетиране в един от клиповете на Десислава!“, така Луна описа журиращият актьор в съдийския панел на „Като две капки вода“.

 

Припомнете си, че конфликтът избухна след като Вергов си позволи да оприличи Луна на клоун след изпълнението й на „Ако си дал“, на близкия й приятел Емил Димитров.

"Това за мен беше образът на една друга песен на Емил Димитров - Арлекино. Нямаше нищо от него в твоето изпълнение. Добрият артист кара хората да плачат, а не той да плаче", изказа мнението си актьорът, гледайки Луна право в очите.

 

Думите на Юлиян Вергов към Луна, която очевидно се бе постарала много за образа на Емил Димитров, когото познавала лично, жегнаха до краен предел певицата. Въпреки сценичната маска и грима се видя, че тя е бясна и не може да приеме спокойно искреното, макар и отрицателно мнение на известния актьор.

Тя не успя да му отговори веднага, тъй като водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека не й дадоха думата, но нанесе словесния си удар малко по-късно - когато трябваше да даде своите 5 точки за някой от останалите участници.

 

"Моите пет точки отиват днес при най-великия актьор тук тази вечер. Не си ти, Рачков, а един твой колега, който никога не е получавал награда - г-н Вергов. Той имаше велико изказване, няма как да го забравя. Като един истински Арлекин, толкова ме вдъхнови, че моята проява на актьор е в цялата си същност", процеди през зъби фолк фурията.

 

Луна очевидно смята награда за поддържаща роля на Юлиан Вергов за маловажна, защото не я отчита като постижение и признание за някакъв негов актьорски талант.

Вергов има статуетка "Икар" за поддържаща мъжка роля в спектакъла "Солунските съзаклятници" от далечната 2015 година, но всички сме наясно как се раздават наградите у нас…

 

По повод на писанията, че театралът се е превърнал в най-явен враг и противник на певицата, Луна написа по-рано в социалните мрежи своето мнение по въпроса:

 

"Нямам противник, за да имам “враг”! В живота си никога не съм имала и няма да имам “врагове”. И това е така, защото нямам общо с лицемерието, комплексите, алчността и нереализирането на човека!
Управлявани сме от Арлекини, оценяват ни Арлекини ,живота ни решават Арлекини и ние им ръкопляскаме! Тогава защо живеем...
Приех поканата да участвам в поредното забавно шоу, единствено да ви забавлявам! Не ме касаят “оценки”, цифри, столове,” жури”, или да ми изсипят кофа с конфети на главата като “победител”, бутафорни и преходни неща особено в ситуацията в която всички се намираме! Рискувам здравето си, за да спазя договора си! И съм поела този риск, като човек с характер, който не се плаши от първата буря, като истински артист и творец с доказан опит и име!

Стефан Данаилов беше мой учител в актьорското майсторство, а не Арлекин като набеденият за актьор Вергов, който забравя репликите си по време на представление! От такива измислени “актьори” не могат да се изявяват истинските таланти на България!

Горда съм със себе си, че не съм протеже на някой, не си плащам наградите и победител, не съм мижитурка, която си мълчи! Нямам робска психика и не завися от никой друг освен от Единственият БОГ! Ваша Луна.“, написа Луна, която очевидно не смята да загърби скоро думите на Юлиян Вергов.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

Иван Луна маимуна крадла и измамница с имоти от бедни и болни олигофренка алкохоличка луда шизофреничка
24.06.2024 11:36 / Отговор
Иван Луна маимуна крадла и измамница с имоти от бедни и болни олигофренка алкохоличка луда шизофреничка
24.06.2024 11:37 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза