Меню

Избрани новини

Клюкарник

Фейсбук спомен! Една година от последния пост на Деси Радева!

Защо всъщност първата дама се оттегли от обществения живот?

 

Фейсбук напомни за годишнина, която съпругата на Румен Радев - Деси, отбелязва в социалните мрежи.


Първата дама спокойно може да си отвори бутилка шампанско по повод година без Фейсбук излияния и пълно мълчание, защото толкова е минало от последната й публикация преди тя да се оттегли от светския и обществен живот в страната и социалните мрежи.

 

Президентшата си взе "собогом" с последователите си във Фейсбук с песента на Любо Киров "Всички пътища водят към теб'. Тогава генерал Деси написа:

 

"Успявате ли да запазите себе си? И душата си?", а в отнесените й думи никой не заподозря предупреждението за нейното предстоящо изчезване. 


След музикалната балада - ни вопъл, ни стон от Радева. Твърди се, че тя е била изолирана и посъветвана да се откаже от словоблудствата си в социалните мрежи, за да не вреди на имиджа на нейния съпруг със скандалните си коментари.

 

 

Мълчанието обаче явно не е било достатъчно, защото Деси се покри и в реалния живот преминавайки като партизанин в нелегалност. Тя престана да придружава съпруга си на официални събития и визити, а дори и да го правеше, бягаше от камерите. 


Макар да изглежда, че в живота на първата дама в последната година не се случва нищо, изобщо не е така.

 

От март 2019 до март 2020 имаше редица повратни събития в живота й, сред които бе кончината на нейния свекър и баща на президента - Георги Радев.

 

Синът й Страхил от първия й брак с червения депутат Георги Свиленски се дипломира в Америка, а самата тя също завърши магистратура и взе диплома в специалност "Политически патологии на глобализиращия се свят", пише Ретро.

 

През лятото на 20-та година пък съпруга й яхна протестите и реши, че размътената вода в локвата може да се превърне в цунами вълна.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза